Sunkiai suvokiama BMW avarija: spėliojama, ar vairuotojas buvo girtas | Diena.lt

SUNKIAI SUVOKIAMA BMW AVARIJA: SPĖLIOJAMA, AR VAIRUOTOJAS BUVO GIRTAS

  • 11

Girti vairuotojai Lietuvoje – vis dar jokia naujiena. Daugelis jų, jei tik turi galimybę, bando suktis iš situacijos. Kai kuriems tai pasiseka.

Rietavo policijos komisariato pareigūnai bando aiškintis, kaip 19-metis vaikinas neišvairavo posūkyje ir kodėl policininkai namuose jį rado girtą.

Antradienį Daugėdų kaime pro šalį važiavęs žmogus posūkyje pamatė apdraskytus šalikelėje augančius medžius, o priešingoje kelio pusėje aikštelėje paliktą visiškai sumaitotą apynaujį automobilį BMW.

Rietavo policininkai atskubėjo į įvykio vietą ir įsitikino, kad viskas yra taip, kaip pranešė paskambinęs žmogus.

Nustatyti, kam priklauso sumaitota mašina neužtruko. Greitai policininkai pasibeldė į tame pačiame Daugėdų kaime gyvenančio 19-mečio namų duris. Vaikinas buvo gerokai įkaušęs, alkoholio matuokliu nustatytas 2,22 prom. girtumas.

Jaunuolis tvirtino, kad gėrė jau po patirtos avarijos grįžęs namo, taip malšinęs stresą. Kodėl jis nesugebėjo išvairuoti gerai pažįstamoje gatvėje, paaiškinti nesugebėjo. Užsienyje užsidirbęs pinigų automobiliui jis nebegali viltis jį sutaisyti, mašina labai smarkiai sumaitota, iššovė oro pagalvės.

Pareigūnai turi duomenų, kad vaikinas važiavo ne vienas, galbūt pavyks surinkti duomenis, ar vairuodamas jis buvo blaivus.

Jei liudytojai to nepatvirtins, griežtų sankcijų už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio jis išvengs.

Tą pačią dieną pareigūnams įkliuvo du smarkiai apgirtę vairuotojai.

9.40 val. Plungės rajone, Kepurėnų kaime, 62 metų vyras vairavęs „Audi A6“ buvo patikrintas alkoholio matuokliu. Pareigūnai ne be pagrindo įtarė jį, matuoklis parodė 1,79 prom.

Apie 20.30 val. Kretingos rajone, Žadeikiuose policininkai sustabdė „Volvo V40“. Automobilį vairavo 43 metų vyras, kurio girtumas buvo akivaizdus ir be matuoklio. Prietaisas parodė 2.76 prom.

Abu girti vairuotojai nakvojo areštinėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Mindaugas

Tokie debllai kad vairuoja girti, ka nori irodyti? Ogi nieko savo durnuma, arba pats zuti arba kita uzmusti, ne duk dieve dar koki vaika gali nutrenkyi, galetu isvis atimti teises negrazinamai. Is vis galetu padaryti 00 girtuma, vos isgerei ir teses prandi visam laikui, tada bijotu gal besesti uz vairo girti

buvo

Pabėgo iš įvykio vietos,buvo rastas prigėręs ,tai ko "Bespėlioti" ?-bausti turi policija,teismas už tokius veiksmus,o ne avarijos kaltininką teisinti.Beprasmis straipsnis.

Deividas

Bausti ir viskas, nes buvo panasus atvejis draugui, blaivas nesuvalde auto ir nuleke i griovi, gryzes namo isgere. Ta pati vakara mentai prisistate surase protokola kad girtas pabego is ivykio vietos, bilinejosi teisme ir taip beprasmiskai. Nubaude ir teises 2 metan ateme.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS