Sutuoktinių gyvybes nusinešusi avarija Palangoje: po tėvų žūties našlaičiams reikalinga pagalba | Diena.lt

SUTUOKTINIŲ GYVYBES NUSINEŠUSI AVARIJA PALANGOJE: PO TĖVŲ ŽŪTIES NAŠLAIČIAMS REIKALINGA PAGALBA

  • 25

Praėjusį savaitgalį šalyje įvyko siaubinga tragedija, pareikalavusi sutuoktinių gyvybių. Kaip vėliau paaiškėjo, žuvusieji – Klaipėdos „Nuaro“ vadovė Gintarė Liutkuvienė ir jos vyras Egidijus. Gyvūnų globos namų, kuriuose dirbo mirusi moteris, atstovai pasidalijo jautriu pagalbos prašymu, kuriuo siekia padėti bė tėvų likusiems dviems vaikams. Anot jų, našlaičiams šiuo metu reikalinga bet kokia žmonių parama.

„Nerandame žodžių išreikšti tam, ką šiomis dienomis jaučiame ir išgyvename.

Nėra tokios paguodos, kurią galėtume suteikti netekus pačių artimiausių… Prisidedame prie prašymo susitelkti ir padėti vaikams, kuriems šiuo metu labiausiai reikia mūsų visų pagalbos.

Norintys paskutinį sykį atsisveikinti su a. a. Gintare ir Egidijumi Liutkais, tai galite padaryti šeštadienį Palangoje (Klaipėdos pl. 67, Palanga) nuo 9 iki 19 val.

Šv. Mišios bus aukojamos sekmadienį Kauno arkikadedroje bazilikoje 10.30 val. ir Stakiuose, Jurbarko rajone, Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje 14 val.

Šiandien meldžiuosi už išėjusius...

Už tuos, kurių tarp mūsų jau nebus.

Kurie – dar pasakyt kažko nespėjo, paliko šeimą, mylinčius draugus.

Tą tuštumą maldom užpildykim – beprasmiai žodžiai tyloje suduš...

Meldžiuosi ir už pasilikusius, juk mūs gyvenimas labai trapus...“, – rašoma socialinio tinklo „Facebook“ gyvūnų globos namų „Nuaras“ paskyroje.


Norintys padėti Gintarės ir Egidijaus vaikams tai gali padaryti šiais rekvizitais:

Aukojamus pinigus prašoma pervesti į močiutės (globėjos) a. s.

Rūta Sirtautienė

LT487300010170201503

„Swedbank“, AB

SWIFT/BIC kodas HABALT22


Skaitytojo nuotr.

Primename, kad praėjusį šeštadienį prieš vidurnaktį Palangos pakraštyje, Didžiojoje gatvėje, nuo kelio nuvažiavo ir pilname vandens griovyje apsivertęs įstrigo automobilis „Opel Vectra“, kuriuo važiavo visai netoli gyvenantys sutuoktiniai.

Vandenyje panirusį automobilį žmonės pamatė 23.20 val. Priekinė jo dalis, kur sėdėjo vairuotojas ir keleivė, buvo panirusi po vandeniu.

Atskubėję gelbėtojai ir policininkai viduje buvusiems žmonėms nebegalėjo padėti, 38-erių vyras ir 37-erių moteris jau buvo mirę.

Du jų vaikai liko našlaičiai.

Šios avarijos aplinkybes dar gaubia mįslės. Panašu, kad automobilis griovyje rastas maždaug po trijų valandų po nelaimės, todėl galima tik spėti, kad sužeistos avarijos aukos galėjo nuskęsti.

Pasak pareigūnų, automobilyje buvo stipraus alkoholio, tačiau apie žuvusiųjų blaivumą kol kas pareigūnai nieko negali pasakyti. Tai paaiškės ne anksčiau nei po savaitės, kai bus gauti Vilniuje atliekami tyrimai.

Neaišku, kodėl moteris vėlų vakarą važiuodama automobiliu vilkėjo tik chalatu. Vyras buvo apsirengęs žiemiškai.

„Tikėtina, kad vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, tą vakarą lijo, buvo blogos vairavimo sąlygos. Gali būti, kad automobilis neišsiteko staigiame posūkyje ir vertėsi. Tyrėjai apklaus žmones, žinančius apie tą vakarą žuvusios poros kelionę“, – teigė Kelių policijos vadas Mindaugas Džermeika.

Kaip vėliau pranešė portalas tv3.lt, remdamasis „Vakarine Palanga“, avarijos metu žuvo gyvūnų prieglaudai „Nuaras“ Klaipėdoje vadovavusi Gintarė L. ir jos sutuoktinis Egidijus.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Pats laikas

Nama parduot ,pijoka.....

ar

is tu surinktu ale auku nori namus issipirkti, sumoket paskolas... dabar mada ant svetimo b... i dangu jot, jei ,ociute tokia ubage, tai negali jai duot vaiku globot, geda ziniasklaidai, kad skalambija per visus portalus ir ubagauja, lyg jie vieni naslaiciai, o kiti vien milijonieriai, nagla seimyna ir tiek, parduokit nama palangoj, uzteks visam gyvenimui taupiai gyvenant

Hmm

Aš irgi nesuprantu, kodėl prašoma aukoti? Pradžiai, kol susitvarkys dokumentus ir gaus pašalpas? Bet negi artimieji negali laikinai padėti, paskolinti pinigėlių? Laidotuvėms, rodos, valstybės išmoka kažkokia gaunama? Kažkaip neaiškiai čia...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS