Sužalota elektriniu paspirtuku per perėją važiavusi moteris | Diena.lt

SUŽALOTA ELEKTRINIU PASPIRTUKU PER PERĖJĄ VAŽIAVUSI MOTERIS

  • 28

Klaipėdoje trečiadienio rytą partrenkta ir sužalota elektriniu paspirtuku per perėją važiavusi moteris, pranešė uostamiesčio policija.

Tilžės gatvėje automobilis „Audi A2“, vairuojamas 1994 metais gimusios merginos, susidūrė su 1984 metais gimusios moters vairuojamu elektriniu paspirtuku.

Iš ligoninės gautas pranešimas, kad moteriai nustatyti šonkaulių lūžiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Dar vienas klaipėdietis

Ievai ir XXL komentaras: Visų pirma, ką rašo 15min, toli gražu ne viskuo galima tikėti. Jeigu jie jau taip išsamiai viską parašė, tai jie turėjo darašyti, kad mergina buvo sustojusi praleisti pėsčiojo iš kitos pusės ir važiuot pradėjo apsidairiusi. KET neįpareigoja vairuotojo stovėti prie perėjos visą laiką, kol stovi šalia esanti transporto priemonė. O kokiu greičiu parvažiavo ta moteris su paspirtuku, iš už dviejų kliūčių (mūrinė siena ir šalia stovinti transporto priemonė) jos nebuvo įmanoma pastebėti. O, manau, kvaila būtų versti vairuotoją laukti, kol GALBŪT kažkas atlėks į perėją, jeigu tuo momentu, kai įvertina saugumą, ten nieko nėra.

As

Aisku blogai kad vienos masinos sustojo, o kitos ne, bet....reikia visada, kad ir pries sviesofora isitikinti, juk visos transporto priemones sustojo, nes buna ir taip, kad spaudi stabdi, o masina nestoja, truko dirzelis. Ka tada kaltinsim. Poniai reikejo isitikinti kad masinos visos sustojo, o po to nulipus nuo paspirtuko pereiti gatve

Irma

Prie sonkauliu,dar reikia gydyti galva.Nes dunduke vel spirdins su savo paspirduku.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS