Uostamiestyje – benamių kova dėl teritorijos | Diena.lt

UOSTAMIESTYJE – BENAMIŲ KOVA DĖL TERITORIJOS

  • 4

Klaipėdos policija baigė tyrimą dėl benamių peštynių, kurios kilo nepasidalijus šiukšlių konteinerio turiniu.

Balandžio pabaigoje Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojus pasiekė pirminis pranešimas, kad peiliu grasinęs vyras Kretingos pagrobė daiktus. Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųstas policijos pareigūnų ekipažas. Konflikto dalyviai dar nebuvo išsiskirstę, todėl įtariamasis buvo sulaikytas įvykio vietoje.

Atlikus pirminius tyrimo veiksmus, Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokuroras su prašymu dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo – paskyrimo kreipėsi į teismą. Prokuroro prašymas buvo patenkintas.

Kaip pranešė uostamiesčio policija, paaiškėjo, kad konfliktas kilo dėl teritorijos, į kurios šiukšlių konteinerius galbūt išmetami vertingesni daiktai. Kaltinamasis liepė palikti surinktas „gėrybes“ ir vijo nukentėjusiąją iš, jo manymu, jam priklausančios teritorijos, o kad būtų įtikinamiau – pamojavo 32 cm ilgio virtuviniu peiliu ne tik jai, bet ir į pagalbą atskubėjusiam nukentėjusiosios anūkui.

Tyrimo metu nusikaltimas buvo kvalifikuotas kaip plėšimas grasinant peiliu. Vėliau jis buvo perkvalifikuotas į grasinimą nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą.

37 metų įtariamasis niekur nedirba, neturi nuolatinės gyvenamosios vietos, ankščiau buvo teistas už vagystes bei neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

 

GALERIJA

  • Uostamiestyje – benamių kova dėl teritorijos
  • Uostamiestyje – benamių kova dėl teritorijos
  • Uostamiestyje – benamių kova dėl teritorijos
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Senolis

Va cia tyrimas ,pasaulinio lygio , visiems po medalika.

ar valdžia suskaičiavo

O kiek Klaipėdoje benamių?

ėėė

geriau peilių nemėtyt į konteinerius, poto tie narkatos plešia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS