Užgesintas gaisras „Klaipėdos medienoje“ | Diena.lt

UŽGESINTAS GAISRAS „KLAIPĖDOS MEDIENOJE“

  • 3

Antradieno rytą ugniagesiai užgesino „Klaipėdos medienos“ pjuvenų sandėlyje kilusį gaisrą. Užsidegus pjuvenoms, nugriaudėjo sprogimas, žmonės įvykio metu nenukentėjo.

4.24 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Liepų gatvėje 68 „Klaipėdos medienoje“ dega pjuvenų sandėlys.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Dalia Dzimidienė BNS sakė, kad 5.14 val. gaisras buvo lokalizuotas, o 6.30 val. – likviduotas.

„Šiuo metu vyksta baigiamieji darbai“, – BNS sakė D.Dzimidienė. Degė apie 10 kvadratinių metrų pjuvenų. Sandėlis, kuriame kilo gaisras, yra lengvų konstrukcijų, dengtas lakštais.

Į gaisravietę buvo atvykusios 6 autocisternos, dvejos autokopėčios ir štabo automobilis. Išardyta 50 kvadratinių metrų stogo.

Gaisras „Klaipėdos medienoje“ buvo kilęs ir pernai vasarį.

Vienai didžiausių Baltijos šalyse medienos bei baldų gamybos grupei – Vakarų medienos grupė – priklausančioje medžio drožlių plokščių ir korpusinių baldų gamybos bendrovėje „Klaipėdos mediena“ tąkart užsidegė gamybiniai įrengimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Darbuotojas

Nebesvaikit. Koks triuksmas? Kokia smarve? Triuksmo nulis lauke. Smarves nera nes filtrai sudeti afigieni kamine.

Anonimas

Gamykla čia stovi jau daugiau nei 100 metų. Prieš statant gyvenamuosius namus reikėjo pagalvot :)

Be vardo

Kodėl ši gamykla neiškeliama už miesto ribų? Gamykla kelia triukšmą, dulkes, nuo jos sklinda blogas kvapas. Aplinkui ją tiek gyvenamųjų namų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS