Vyras bandė atsiskaityti padirbtais pinigais: sukėlė įtarimą užsisakęs penkis puodelius kavos | Diena.lt

VYRAS BANDĖ ATSISKAITYTI PADIRBTAIS PINIGAIS: SUKĖLĖ ĮTARIMĄ UŽSISAKĘS PENKIS PUODELIUS KAVOS

Uostamiesčio kavinėse lankėsi vyras, kuris bandė atsiskaityti padirbtais pinigais. Užsisakydamas kavos, jis paduodavo netikras stambias kupiūras, manydamas, kad jo apgaulė liks nepastebėta. Veikiausiai tam pačiam veikėjui praėjusią savaitę pavyko apgauti vienos kavinės darbuotoją sostinėje.

Vienoje Klaipėdos senamiestyje įsikūrusioje kavinėje maždaug trisdešimties vyras užsisakė penkis kavos puodelius ir atsiskaitydamas darbuotojai bandė įbrukti padirbtas 50 ir 100 eurų kupiūras.

Mergina pasakojo, kad vyras sukėlė įtarimą, kai užsisakė didesnį kavos puodelių kiekį, nors buvo vienas.

„Vyras užsisakė penkis puodelius kavos, jau tai man sukėlė įtarimų, kadangi jis atėjo vienas, be kompanijos“, – prisiminė kavinės darbuotoja.

Vyras užsisakė penkis puodelius kavos, jau tai man sukėlė įtarimų, kadangi jis atėjo vienas, be kompanijos.

Atsiskaityti padirbtomis kupiūromis bandęs vyras iš pradžių padavė merginai 100 eurų kupiūrą, tačiau neturėjusi grąžos darbuotoja jos nepaėmė. Vyras nesutriko ir tuoj padavė kitą banknotą – 50 eurų.

Darbuotojai paėmus pinigą, vyras pradėjo žerti komplimentus, prašyti kontaktų, tarsi norėdamas nukreipti jos dėmesį.

„Kai paėmiau kupiūrą, jis iš karto pradėjo daug kalbėti, turbūt tam, kad nukreipčiau dėmesį nuo pinigų. Nelabai jo klausiausi, bet paėmus į rankas tą banknotą, supratau, jog šis netikras, nes ir atrodė tarsi tiesiog atspausdintas paprastu spausdintuvu“, – pasakojo darbuotoja.

Mergina garsiai suabejojo, ar pinigai tikri. Pirkėjas aiškino, kad tikri, ir juos pasiėmęs pažadėjo grįžti, kai pasmulkins pinigus parduotuvėje.

Tai ne vienintelė uostamiesčio kavinė, kurioje šis vyras bandė susimokėti padirbtais pinigais. Kitoje kavinėje jis taip pat užsisakė penkis kavos puodelius ir atsiskaityti bandė tais pačiais keistais banknotais, tačiau ir čia jam nepavyko.

Beveik prieš savaitę panašus įvykis užfiksuotas Vilniuje. Ten sukčiui vienoje kavinėje pavyko atsiskaityti 100 eurų kupiūra, kuri, kaip paaiškėjo vėliau, buvo netikra.

Vyras, padavęs kupiūrą, taip pat užsisakė penkis puodelius kavos. Neatmetama tikimybė, kad tai galėjo būti tas pats asmuo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Kodel 5 puodelius

Manau.

O kodėl nepranešė policijai tos panelės ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS