Atsikratys senais žmonėmis? | Diena.lt

ATSIKRATYS SENAIS ŽMONĖMIS?

Kai tik išgirstu naują užkrėstųjų virusu statistiką, man pasidaro bloga. Pati priklausau A.Verygos pakrikštytai rizikos grupei. Labiausiai papiktino žinia, kad karantino metu bus operuojami tik priklausantieji ne rizikos grupei. Mane tai labai įskaudino. Ar čia toks būdas atsikratyti senais žmonėmis? Mes, senjorai, susiduriame ir su kitokiomis problemomis, pavyzdžiui, kas mėnesį šeimos gydytojo turime prašyti, kad išrašytų vaistų. Reikia skambinti, registruotis, laukti, kol atsilieps, vėl skambinti. Juk tai kelia įtampą, kainuoja sveikatos. Karantinas nėra pasiteisinimas, reikia ieškoti būdų nepakenkti ligoniams. Juk dirbdami nuotoliniu būdu gydytojai gali ne taip išgirsti, ne taip nuspręsti, gali padaryti klaidų. Ar toks gydymas nėra tiesioginis visų garbaus amžiaus pacientų kelias į Lėbartus?

Adelina

Norėtųsi daugiau natūralumo

Noriu pareikšti savo nuomonę dėl miesto eglutės. Aš šaukte šaukiu, kad tie, kurie rūpinasi jos puošyba, leistų žmonėms matyti gyvas eglutės šakas su svyrančiais kankorėžiais, su šokinėjančia voveryte, kurią kartu atgabeno. Tie blizgučiai jau graužia akis, nebereikia jų. Pernai prikarstė lempučių, ir eglutės nebeliko – tik stulpas su blizgučiais, nebeliko nė vienos žalios šakos.

Aldona T.

Nenorėtų natūralumo

Nuėjome su šeima prie neseniai pastatytos miesto eglutės. Tiesiog apstulbome, kokia ji graži. Norisi net padėkoti tiems žmonėms, kurie sumanė taip išradingai papuošti. Tiesiog nuostabu. Lengviausia būtų buvę pastatyti "pliką" eglę su keliais "svambalais" ir numoti ranka. O čia, iš karto matyti, įdėta daug išmonės ir pastangų. Labai graži eglė.

Laima

Dingo pašto ženklai

Gyvenu Šiaulių gatvėje, netoli mūsų namo yra spaudos kioskas. Anksčiau ten pardavinėjo vokus ir pašto ženkliukus. Dabar pašto ženklų ten nebeparduoda. Vadinasi, kai parašau laišką, turiu važiuoti į centrinį pašto skyrių, stoti į eilę ir, rizikuodamas užsikrėsti virusu, įsigyti voką su ženklu. Tik tuomet galima išsiųsti laišką. Kodėl kioskuose nebepardavinėja pašto ženklų? Labai keista.

Jonas

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Ceslovas

Prisiregistruoti pas seimos gydytojo skambinau net 6 kartus , ir teks laukti dar 22 dienas gydytojo skambucio , o skambucio gali ir nesulaukti .Per visa amzeli to nera buve .

Klaustukas

O zmogus senu laikomas nuo kiek metu senumo? 40, 60, 80, 100, 120, ar kiek?

Žmogėdriškam verslui

naudojimui reikalingos tik tos batereikės kurių nepasibaiges galiojimo terminas. Kitas - kuo greičiau utilizuot! O dabar net prietaisų eutanazijai nereikės ir daug pinigo automatiškai susitaupys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS