Dvigubi standartai | Diena.lt

DVIGUBI STANDARTAI

Dabar labai eskaluojama tema, kad šoumenas A. Valinskas įžeidė Lietuvos lenkų partijos vadovą V. Tomaševskį. Sutinku, kad tas pasakymas apie šaudymą žemina mus pačius. Natūralu, jog A. Valinską pasmerkė net valstybės vadovai. Bet gerai pamenu, kai prieš porą metų kitas šou atstovas A. Ramanauskas-Greitai TV studijoje ypač bjauriai pasisakė apie vieną mokytoją, kaip reikia su ja pasielgti. Ar tai nebuvo neapykantos kurstymas? Jam tada nei premjeras, nei prezidentė nepriekaištavo. Kodėl? Ar mūsų šalyje galioja dvigubi standartai? Aš irgi nesutinku su A. Valinsku, bet tokio linčo tikrai nereikėjo.

Edmundas

Po rinkimų – liūdna

Pasižiūri į rinkimų rezultatus ir darosi tikrai liūdna. Visko buvo galima tikėtis, bet tokio "siurprizo" tai jau tikrai ne. Visa mūsų šeima nenorėjo tokio rezultato. Labai liūdna.

Zita

Tinka nebent "pagrabui"

Kodėl pas mus Lietuvoje, kai tik nueini į bet kurį prekybos centrą, pasitinka vien minorinė muzika? Ne prieš lapkričio 1-ąją taip būna, o visada, visus metus, net prieš švenčių šventę – Kalėdas. Iš kur tas lietuviškas noras visą laiką verkti ir raudoti? Nejaugi prekybos centrų vadovai yra tokie nesupratingi, kad nesuvokia, jog pirkėjas pirktų daugiau, jei grotų linksmesnė ir intensyvesnė muzika? Nėra ko remti tuos mūsų lietuviškus muzikantus, nes jų atliekama muzika tinka nebent "pagrabui". Reikia labiau gerbti ir galvoti apie paprastą pirkėją, kuriam šios dienos nėra pačios lengviausios gyvenime.

Majakas

Kas dabar kovos su smarve?

Ir džiaugiamės ir apgailestaujame, kad į Seimą išeina miesto tarybos narė L.Girskienė. Kas dabar kovos prieš smirdalus ir rūpinsis miesto švara?

Genutė

Per radiją – dar viena klaida

Pirmadienio rytą Klaipėdoje girdimo radijo laidų vedėjas Vytas, skaitydamas tekstą apie automobilizmą, vėl pavartojo rusiškos darybos frazę "už vairo". "Už vairo" reiškia, kad vairuotojas yra įsikūręs tarp priekinio mašinos stiklo ir vairo. Tačiau vairuotojas juk sėdi ant sėdynės "prie vairo", o ne už jo. Tarp priekinio stiklo ir vairo jis veikiausiai net netilptų susirangyti.

Nijolė

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

standartas

Ką čia piaza ramanovskis, matyt iš džiaugsmo talmūdą atsivertė ar macas nuvarė kepti.. ?

pasipiktinę čandalos

nori lygybės..

skaitytojas

Visko galima tikėtis iš konservatorių, bet , kad jie darys koaliciją su laisvės sąjunga, to tikrai nesitikėjau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS