Kada sutvarkys gatvę? | Diena.lt

KADA SUTVARKYS GATVĘ?

Gyvenu Saulės gatvėje, vadinamajame Technikumo rajone. Pradėjo mūsų gatvę asfaltuoti, pusę sutvarkė, ir visi darbai baigėsi. O kaip tik iki mūsų namų, kur gyvename daugiausia mes, pensininkai-klipatos, asfalto neužteko. Čia kasė, rausė, pripylė žvyro, ir viskas. Reikia išeiti pasivaikščioti, tai su lazdele vos paeinu nesutvarkytu ruožu. Ką mums daryti, į ką kreiptis, kad pabaigtų tą gatvę remontuoti?

Pensininkė

Kur žiūri STT ir FNTT?

Perskaičiau "Klaipėdoje", kad mūsų miesto savivaldybė krepšinio klubui "Neptūnas" skyrė milijoną eurų ir dar žada skirti, tai vos nenugriuvau nuo kėdės. Iki šiol savivaldos institucija net nebuvo klubo dalininkė, o mokesčių mokėtojų pinigus pervesdavo privačiai sporto įstaigai. Kas čia pas mus Lietuvoje išdarinėjama? Nejaugi visai visi sąžinę prarado? Pagaliau juk yra įstatymai, kurie draudžia mokesčių mokėtojų lėšas pervedinėti kam tik nori, ypač privačioms bendrovėms ir įstaigoms. O čia štai kas darosi! Kur žiūri STT, Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba? Juk tai turėtų būti kvalifikuojama kaip lėšų švaistymas, o gal net grobstymas itin dideliu mastu. Nejaugi Lietuvoje jau nebeveikia įstatymai, Baudžiamasis kodeksas? Daugiau nė vieno valdiško cento tam krepšiniui, tegul juo rūpinasi klubo savininkai, krepšininkams mokantys didelius atlyginimus. Geriau už tuos pinigus valdininkai vaikų darželius statytų, gatvėse duobes lopytų, daugiabučius renovuotų. Daugybė bėdų Klaipėdoje, o čia pinigai – vėjais. Tiesiog pribloškė tokia naujiena.

Stanislovas

Kas atsakys už apgavystę?

Norėčiau paklausti, kas pensininkams prižadėjo 13-ąją pensiją, bet pažado neįvykdė? Kas atsakingas už žmonių apgavystę?

Regina

Galėtų būti trys kandidatai

Blogai, kai antrajame ture yra tik du kandidatai. Sakykime, mano apylinkėje aš turėjau rinkti vieną iš dviejų. Bet man jie abu kelia pasišlykštėjimą. Jei balsalapiuose būtų buvęs trečias, už jį būčiau ir balsavęs. Tačiau tokios alternatyvos nėra, todėl į antrojo turo rinkimus iš viso net nėjau. Galėtų naujasis Seimas pakeisti rinkimų įstatymą, kad atsirastų trečias kandidatas.

Gediminas

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kvailas klausimas

Nesupratau, kodel tokias nesamones kazkokios Reginos kvaila klausima publikuoja, kokia dar apgavyste ta moteriske mato? Dar daugiau, pensininkai gautus pries tai pinigus isleido, o rinkimu valstieciai nelaimejo, o si dar nori, ziurek, kad tu paciu neatimtu, praktikos turi.

Pritariu Gediminui

Ir mūsų Danės apygardoje liko du ir abu iš niekinių partijų. Nėjo mūsų šeima balsuoti. Kodėl nepalikus trečio kandidato iš trečios (tai yra kitos partijos nei anie du) . Ir dar viena pastaba, pirmam buvo bent šeši ar daugiau kandidatų. Ar neužtektų keturių?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS