Laida – šunų mylėtojams | Diena.lt

LAIDA – ŠUNŲ MYLĖTOJAMS

Šį savaitgalį tiesiog sukrėtė per televiziją matytas ašarojančios moters interviu apie tai, kaip šuo apdraskė jos sūnų. Supratau, kad vaikas dar nedidelis, negalėjo apsiginti, tad šuo jam nuėdė pusę veido. Šią televizijos laidą privalo pažiūrėti visi šunų mylėtojai, ypač tų pavojingų, kurių pilna Klaipėdoje. Tiesiog siaubas.

Laima

Nebūtina švaistyti pinigus

Laikraštyje paskaičiau, kad darželiuose šiemet nebus Kalėdų Senelių. Vaikučiams tai didelė skriauda. Jiems turbūt ne tiek gaila, kad negaus saldainių ar tėvelių nupirktos dovanėlės, bet kad nebus Senelio. Mano laikais niekas už pinigus nesamdė žmonių tokiam vaidmeniui atlikti. Tai darydavo seneliai, tėveliai, mamytės ar net pačios mokytojos. Dabar būtinai reikia už tėvų pinigus samdyti Kalėdų Senelį. Ar auklytės ar mokytojytės negalėtų tokio darbo pačios padaryti? Juk mažyliai ne tiek jau atidžiai tyrinėja ir žmogaus balsą nustato. Užtat bus didelis džiaugsmas, kad Senelis buvo pas juos. Ar darželio vertė nuo to sumažėtų, jei nemėtytų tuščiai pinigų?

Senjorė

Palikime vargti A. Verygą

Su didžiausiu įdomumu stebėjau per televiziją aistras dėl sveikatos ministro posto. Seime jau blaškosi, nežino, ką daryti, ką paskirti. Niekas nenori purvintis, postas labai sudėtingu metu. Pretendentai kratosi tokio siūlymo. Mano manymu, turėtume palikti Aurelijų Verygą. Šis žmogus jau yra išbandytas, jis atlaikys tą mėsmalę ir toliau. Jau tiek iškentęs ir dirbęs jis blogai nebepadarys. Mums visiems bus ramiau. Juk ne nuo vieno ministro viskas priklauso, čia viso pasaulio nelaimė.

Bronius

Esu labai dėkinga

Perskaičiau laikraštyje interviu su kunigu Stasiu Kazėnu ("Kunigas: nebijokime ieškoti pagalbos", "Klaipėda", 2020 11 20). Patiko jo mintis, kad kiek tik įmanoma išdrįskime vieni kitiems pasakyti gerą žodį, padėkoti, pasidžiaugti. Aš noriu padėkoti S. Skverneliui ir R. Karbauskiui, kad per jų kadenciją mums gerokai padidėjo pensijos ir jų pridėti 200 eurų atrado savo vietą mūsų gyvenime. Per jų kadenciją jautėme, kad ir mes valdžiai kažkiek rūpime.

Klaipėdietė

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

Ar žinot, kad vienas šuo tiek pat teršia gamtą, kaip du sunkvežimiai ? Sunku patikėt, bet taip yra.

Priklydusi Papūga

Putino sode , Dovilų seniunija , klaipėda senai priklydo PAPŪGA ŽALIOS SPALVOS ,RAUDONU SNAPU gal kas ieško.

Miksas

Paskaitai va, mūsų "pensininkių, senjorių, Bronių ir Laimučių" komentarus ir supranti, kodėl žmonės labiau myli šunis ir kates, o ne tokius savo "artimus".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS