Lietuva tikrai nepražus | Diena.lt

LIETUVA TIKRAI NEPRAŽUS

Antradienį važiavau šeštojo maršruto autobusu. Pakilau išlipti ir netyčia pamečiau ant grindų 20 centų monetą. Neturėjau sveikatos lenktis, nes vis dar skauda balandžio viduryje sužeistą ranką. Išlipau ir išgirdau vaiko balsą: "Jūsų pinigai!" Maždaug septynerių berniukas tiesė man tuos 20 centų. Susijaudinau iki ašarų. Koks vaikas! Labai ačiū jo tėvams už puikų auklėjimą. Išsigandau, kai durys vos neprivėrė vaikui rankos, bet mano gyvenimas nušvito viltimi. Jeigu mūsų vaikai ir anūkai tokie geri ir jautrūs užaugs, Lietuva nepražus.

Janina

Apie permirkusį berniuką

Po Mindauginių lietuviai pradėjo dalintis vaizdo įrašu, kuriame permirkę vaikai stovėjo šalia Prezidento. G.Nausėda su žmona gi slėpėsi po lietsargiais. Žmonės suskubo peikti Prezidentą, o aš manau, kad kalti renginio organizatoriai. Kas, jei ne jie, turėjo pasirūpinti, kad kiekvienas vaikas turėtų polietileninį lietpaltį? Juk prognozė dar prieš dieną rodė lietų ir stiprų vėją. Prieš skubėdami kaltinti, turėtume patys gerai pagalvoti, ką ir kaip norime pasakyti.

Eleonora

Liftas – tik medikams?

Norėtume, kad ligoninės administracija atsakytų į klausimą, kodėl jų konsultacinėje poliklinikoje ligoniai negali naudotis liftu. Šioje įstaigoje lankėmės dar prieš karantiną su pagyvenusia mama, kuri vaikšto tik pasiremdama ramentais. Liftu mums neleido keltis ir paaiškino, kad jis – tik darbuotojams, ligoniams juo naudotis nevalia. Sunkiai, bet įkalbėjome leisti pakilti liftu. Šią savaitę atsitiko tas pats. "Kvietėme" liftą, niekas neatvažiavo. Pradėjome lipti laiptais. Kai palypėjome iki antrojo aukšto, pamatėme, kaip personalas išėjo iš lifto. Kojų lūžius patyrę, ligoti, seni žmonės kabarojasi laiptais, o jauni medikai važinėja liftu. Kur tai matyta?

Irma

Gelbėkite Lietuvos kelius!

Visi peikia ministrą Jaroslavą Narkevičių, tačiau jis iš tiesų rūpinasi šalies keliais. O jie yra baisesnės nei tragiškos būklės. Pažiūrėkite, koks mūsų kelias į Kauną, jo net greitkeliu negalima vadinti. Ypač ties Ariogala. Tai beveik vieškelis. Gelbėkite kelius, ponai valdininkai!

Valdas

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

klp

nezinojau kad pasilenkti trukdo ranka.... nugara taip sutinku, man rodos del tu 20 centu bobute susapnavo...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS