Neatimkite šventės | Diena.lt

NEATIMKITE ŠVENTĖS

Skaičiau dienraštyje straipsnį apie tai, kad šiemet vaikų darželiuose Kalėdų Seneliai nepageidaujami ("Kalėdų Senelių nelauks", "Klaipėda", 2020 11 17). Labai nuliūdau. Juk darželių darbuotojos galėtų apsirengti Kalėdų Seneliais, ir problema būtų išspręsta. Vaikų nereikia gąsdinti, kad šventės nebus. Tėvelių galima ir nekviesti, bet Kalėdų iš vaikų tegul neatima, negalima jų skriausti. Reikia tik truputį daugiau auklėtojų pastangų. O gal jos tiesiog tingi?

Leonardas

Nei šis, nei tas

Pasiklausėme žinių ir nustebome. I.Šimonytė gal ir gera bus premjerė, renka ji į savo komandą jaunus žmones, bet kad dauguma jų be patirties, o dar tokiuose atsakinguose postuose. Pavyzdžiui, G.Landsbergis, koks jis ministras? Gal čia buvo jo senelio prašymas? Juk yra kur kas labiau patyrusių diplomatų, pavyzdžiui, A.Ažubalis, bet G.Landsbergio tikrai nereikėtų skirti į tokį atsakingą postą.

Algirdas

Tegul pasidalija

Neseniai per žinias išgirdau, kad Lietuvoje yra 6 kariniai poligonai. Ir dabar planuoja dar jų steigti. Tam reikia 12 tūkst. hektarų. Ir nori jie plėstis pačiose gražiausiose Lietuvos vietose, netoli nacionalinių parkų. Bet juk tai yra mūsų visų, Lietuvos žmonių, turtas, kuriuo mes naudojamės, vykstame ten ilsėtis, kodėl visa tai reikėtų iš mūsų atimti? Sąžiningai šnekant, kodėl iš Naisių pono, valdančio 240 tūkst. hektarų, negalėtų tų 12 tūkst. hektarų paimti? Gal geriau tegul didžiausias šalies žemvaldys savo užimta žeme su kariškiais pasidalija, o ne iš visų žmonių atiminėja.

Skaitytoja

Vairuotojas grąžino krepšį

Patekau į tokią nemalonią situaciją. Praėjusio antradienio vakarą Melnragėje nespėjau įlipti į autobusą su visa savo manta. Vieną krepšį įkėliau, ir, kol susiruošiau įsiropšti su dar dviem, vairuotojas uždarė duris ir nuvažiavo. Labai baiminausi, kad tuos mano daiktus tiesiog išmes. Bet paskui susisiekiau su dispečere ir man tuos daiktus grąžino tas pats vairuotojas. Iš pradžių buvo pikta, kad nuvažiavo mane palikęs, bet esu jam vis tiek dėkinga, kad krepšį sugrąžino. Vairuotojo vardas Kostas. Ačiū jam.

Stasė

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS