Panašu į apgavystę | Diena.lt

PANAŠU Į APGAVYSTĘ

Antradienį, dieną be automobilio, miesto autobusais buvo galima važiuoti nemokamai. Ankstesniais metais ant prietaiso, kuriuo pažymimas bilietas, būdavo užklijuojamas popieriaus lapas su užrašu. Todėl žmonės bilietų nežymėjo. Šiemet informaciją apie nemokamą važiavimą parašė ant nedidelių lapelių. Daugelis keleivių jos nespėjo pamatyti, o kai pamatydavo, bilietus jau buvo pasižymėję. Kodėl tą dieną negalima buvo išjungti tų aparatų ar vėl parašyti didelius skelbimus?

Vanda

Begalinis išlepimas

Dažnai lankausi Klaipėdos koncertų salėje. Rudenį čia vyksta pavasarį atidėti renginiai. Daugelis žmonių tebeturi iki karantino įsigytus bilietus. Juk tada dar niekas nežinojo, kad ir praėjus keliems mėnesiams po karantino turėsime laikytis ribojimų. Dabar daug nesusipratimų kyla dėl reikalavimo laikytis socialinio atstumo. Pati mačiau, kaip paauglė skambino mamai, nes buvo paprašyta sėsti į kitą vietą, mat jos vieta turėjo būti laisva. Išlepimas begalinis. Mergaitė būtinai norėjo sėdėti toje vietoje, kuri nurodyta biliete. O kad būtina laikytis atstumo, jai vienodai šviečia. Užtat dvi pagyvenusios damos, kurios dėl tos pačios priežasties buvo priverstos sėdėti antrojoje balkono eilėje, kur nieko nemato, buvo patenkintos, kad renginys vyksta ir jos jame dalyvaus. Turėtume daugiau galvoti ir mažiau ožiuotis.

Nijolė

Kvailumo mugė

Stebiu priešrinkimines kandidatų kovas ir kuo toliau, tuo labiau noriu nedalyvauti rinkimuose. Į Seimą trokšta patekti visi, kurie yra jame buvę. O dar – didžiulė gauja tokių, kurie nebuvo, bet juos labai vilioja seimūno alga ir kiti gėriai. Visokie bedarbiai, rėksniai, beraščiai ir bemoksliai. Iš kur žmonės turi tiek drąsos ir pasitikėjimo savimi? Juk būtų normalu pirmiausiai apsvarstyti, ar esi tinkamas, ar pakankamai išmanai apie įstatymus ir jų leidybą. Labai stebina ir jauni senųjų Seimo narių sūneliai. Jie nori, kaip tėtukai, sėdėti Gedimino prospekto rūmuose. O kodėl jie nenori darbo dirbti ir valstybei mokesčių mokėti? Gėda į daugelį besibalotiruojančiųjų žiūrėti. Kvailybė ir tuštybė iš jų dvelkia. Baisu dėl Lietuvos.

Vytautas

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

kaimynai

Tik kazkodel Simonyte ir Gabrielius irasyti buvo pirmieji ir jie buvo nelieciamieji,,,

babyte

JUK YRA REITINGAVIMAS IR GALIMA SAVO KANDIDATA ISREITINGUOTI,KAD IR IS PASKUTINES VIETOS I PIRMA

Klaipėdietė

Bus ne rinkimai,o varguolių,tinginių,turtuolių brovimas prie lovio,kas per šalis???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS