Piketuokite geriau kitur | Diena.lt

PIKETUOKITE GERIAU KITUR

Vos Lietuvoje pasigirdo žinia, kad atvyksta Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda, tuoj pradėjo reikštis kažkokios aktyvistės, kurios ketina svečią pasitikti piketais. Gal jūs, neturinčios ką veikti merginos, geriau piketuokite prie Baltarusijos, kurios apsišaukėlio vadovo sėbrai žudo žmones, ambasados. Ten jūsų labiau reikia. O čia galėtumėte netrukdyti. Su Lenkija reikia kuo skubiau gerinti santykius. Lenkai patys išsiaiškins savo reikalus.

Raimondas

Apdovanojimą – R.Vasiukovičiui

Internete skaičiau, kad Klaipėdos žurnalistai įsteigė kažkokį medalį už žurnalistinį darbą. Juo net kažką iš karto apdovanojo. Manau, Klaipėdoje nėra apdovanojimų vertų žurnalistų. Geriau reikėjo apdovanoti televizijos "Nastojaščeje vremia" žurnalistą Romaną Vasiukovičių, kuris, net ir sulaikytas galvažudžių omonininkų, iki šiol nebijo rengti reportažų iš Baltarusijos. Jis tikrai vertas visų apdovanojimų, kokie tik yra Lietuvoje. Tai pavyzdys visiems, pirmiausia tiems Klaipėdoje apdovanotiesiems. Net palyginti neįmanoma R. Vasiukovičiaus darbo ir Klaipėdoje sau šiltai sėdinčiųjų. Nė vienas iš čia nenuvažiavo į Baltarusiją.

Viktoras

Kas apsikrečia virusu?

Esu įsitikinusi, jog virusu apsikrečia tie, kurie ignoruoja higieną, nesikeičia apatinių drabužių ir kojinių, neplauna rankų, nesimaudo, smirdi, demonstratyviai nesisaugo patys ir visiems kiekviena proga kalba apie tai, kad koronavirusas yra pasaulinis sąmokslas.

Jolita

Ar rūpės kam nors keliai?

Laikraštyje kažkas teigė, kad naujoji Lietuvos valdžia rūpinsis švietimu, mokslu, tačiau nežada rūpintis kelių priežiūra ir vieškelių asfaltavimu. Net susisiekimo ministro portfelis niekam nerūpi. Jei šitai tiesa, tai yra baisu. Keliais privalo rūpintis kiekviena vyriausybė ir kiekvienas Seimas, priešingu atveju tokios aplaidžios valdančiosios daugumos, kokią jau matėme ne kartą, Lietuvai nereikia. Geriausia, kad Seimas priimtų įstatymą dėl privalomo procento nuo BVP skyrimo keliams. Panašus įstatymas, pavyzdžiui, yra priimtas LRT atžvilgiu. Vadinasi, finansavimo modelis aiškus, reikia jį tik pritaikyti kelių sistemai.

Vaidas T.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Beretinis Raimondas

nori sureguliuoti kad piketuotu kaip jis pasakys?:D)

Tadui

Kiekviena tauta turi savo idiotų. Mes ne išimtis.

tadas

Raimundėli, atsipeikėk. Lenkija jau nuo Vytauto laikų stengėsi ir iki šiolei stengiasi sužlugdyti Nepriklausomą Lietuvą, užvaldyti ją ar bent padaryti paklusnia marionete. Visi lenkų veiksmai Lietuvos atžvilgiu persunkti nuostata ,,co to ja". Iki mirties prisiminsiu šūkį Lenkijos stadijone prieš rungtynes su lietuviais: ,,Cham litewsky, kolenkajsia pshed panom polskim". Tokia tatai ,,partnerystė".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS