Rinkimai turėtų tapti atrakcija | Diena.lt

RINKIMAI TURĖTŲ TAPTI ATRAKCIJA

Ir šiemet rinkimai yra kažkokie negyvi ir nuobodūs. Jau anie į miesto tarybą buvo nusmurgę, o šitie išvis kažkokie lėkšti, gatvėse kabo tik portretai, lyg ką siūlytų per išpardavimo akciją. O juk politika – ne išpardavimai. Ir ne akcija. Kandidatai į Seimą turėtų žmonėms suteikti atrakcijų, duoti vaizdų. Pasimuštų jie viešai tarpusavyje ar ką?

Ričardas

Paminėsite mano žodžius

Kaip ir buvo prognozuota, sulaukėme mūsų krašte pirmos baisios nelaimės, susijusios su paspirtukais. Antradienį Slengiuose juo važiuodamas žuvo vaikas. Kiek teko skaityti, iki šio atvejo Lietuvoje buvo tik viena žūtis su paspirtuku. Kiek buvo sakoma, kiek buvo triukšmaujama, vis tiek nelaimės įvyksta, ir tai yra šiurpu. Lygiai taip pat nuolat "Karštame telefone" kartojama: išpjaukite supuvusius medžius mieste, nelaukite, kol atsitiks tragedija. Kiek jau sulamdė automobilių nugriuvę medžiai? Dešimtis? Tik atsitiktinumas, kad dėl to dar nežuvo žmogus. Bet jei delsime, nelaimė tikrai atsitiks. O kai atsitiks, kaip visada, visi rodys pirštais vieni į kitus. Kiek galima laukti? Pažiūrėkite, kokie sukiužėliai Skulptūrų parke, kokios baisybės veša K.Donelaičio aikštėje, kas auga prie Dangės. Tai nuolatinė grėsmė, kuri tikrai vieną dieną baigsis žmogaus žūtimi. Paminėsite mano žodžius.

Laima

Patiko klaipėdiečio straipsnis

Pritariu V. Bieliausko straipsniui "Eismas: Klaipėda bus lyg Maskva" ("Klaipėda", 2020 09 23). Parašyta tikra teisybė, galiu pasirašyti po kiekvienu žodžiu. Eismo gerove pas mus nesirūpinama, kaip ir keliais ar gatvėmis. Kiek kartų buvo prašyta išasfaltuoti Liepų gatvės ruožą ties 28-uoju namu, niekam tai vis tiek nerūpi. O čia yra ir pėsčiųjų perėja, ir klaipėdiečiai, važiuodami per duobes ir nelygią dangą, nepaliauja daužyti savo automobilių. Labai nemalonu.

Liudvikas

Kas bus, kai įjungs šviesoforą?

Dar nespėjo įjungti šviesoforo Liepų ir Joniškės gatvių sankryžoje, o pažiūrėkite, kokia mašinų eilė ketvirtadienio rytą driekėsi toje vietoje.  Baisu. Kas bus, kai įjungs, baisu ir pagalvoti. Gudragalviai mūsų!

Giedrius

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

pensininkė

miestas juk ne miškas ir turi būti seni medžiai pakeičiami jaunais kad būtu šviesu ir nepavojinga pro jį praeiti žmonių gyvenime irgi tas pats senelius keičia anūkai būkime protingi kad taip turi būti kad nėra amžinų medžių

Magyla

Miesto medkirčių verslas nebeturi nei gėdos, nei sąžinės. Čia neva "Laima" savo biznio planui prastumti nesivaržo panaudoti net baisiąją Slengių nelaimę. Tas pelno troškimas dar ir protą jiems aptemdė. Jokios logikos! Jei dėl tos tragedijos reikalautų visus automobilius supjaustyti į gabalėlius, dar būtų suprantama, bet ne, nori kirsti medžius! Įdomu, kodėl tokias piktinančias nesąmones "Klaipėda" mielai publikuoja?

Tai aisku kad jie apie save galvoja

O ne apie ubagus.Musu biudzetas tuscias praskolintas.Po rinkimu nieko nebus,nes isleke suriks,mes per korone patyreme daug nuostoliu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS