Tegul nežiūri žinių | Diena.lt

TEGUL NEŽIŪRI ŽINIŲ

Skaičiau "Karštame telefone", kad toks Jonas labai piktinasi, kad per televizijos žinių laidas yra rodomos lentelės, kiek kuriame mieste yra sergančiųjų COVID-19. Man, pavyzdžiui, tai labai svarbi informacija, ir jokio gąsdinimo čia nematau. Jei Jonui baisu girdėti apie tą užkratą, tegul nežiūri televizoriaus, ir viskas bus gerai. Juk visai nebūtina žiūrėti tai, kas yra nemalonu.

Skaitytoja Marija

Kur lietuviški užrašai?

Prie Dangės upės dabar baigia restauruoti senus sandėlius. Pastebėjau, kad ant fasado atnaujino seną vokišką užrašą, kurį buvo galima matyti daug metų. Bet labai gerai pamenu, kad ten buvo ir smetoninių laikų lietuviškas užrašas "Laivininkystė". Tai štai tą vokišką užrašą atstatė, o lietuviško – ne. Nors prieškarinėse šio objekto nuotraukose jį galima labai aiškiai matyti. Nežinau, kodėl taip yra. Ar čia vienpusis restauratorių požiūris, ar yra dar kokių priežasčių, bet visa tai tikrai atrodo keistai.

Vytas Tamošiūnas

Suolai – ir vėl akmeniniai

Skaičiau dienraštyje "Klaipėda" apie tvarkomą Ferdinando aikštę, apie tai, kaip ten viskas gražiai atrodo. Bet kodėl statytojai vėl sugalvojo  betoninius suolus pastatyti, kaip M.Mažvydo alėjoje? Juk jie – ir labai nepraktiški, ir nepatogūs. Kas gi sėdės ant akmens ar ant betono net ir vasarą? Gal gražu ir ilgaamžiška, bet ar žmonių patogumui tokie suolai pritaikyti? Tikrai ne. Kaip ir tie metaliniai suoliukai autobusų stotelėse. Kažkada kažkas paaiškino, kad suolai metaliniai yra todėl, kad benamiai ten negulinėtų. Bet juk ir visiems kitiems jie nepatogūs.

Vytas

Viskas atrodo neskoningai

Likus kelioms dienoms iki antrojo rinkimų turo padaugėjo politinės reklamos spaudoje. Tačiau mane labai nustebino, kad vienos partijos veikėjai ne savo gerus darbus aprašo ar pažadus dalija, bet kritikuoja oponentus, ir netgi labai aršiai. Nežinau, kokio rezultato iš to jie tikisi, bet viskas atrodo neskoningai. Už tokį, kuris krislų ieško svetimose akyse, tikrai nebalsuosiu.

Eugenija

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Skaitytoja Marija

visiškai teisi. Aš kaip tik raginčiau žiniasklaidą daugiau pranešinėti aktualijas(ne tik viruso tema) ir teikti svarbią, tiek vietos, tiek šalies mastu, informaciją. Laikraščių pirkti ne visi sau leidžia, internete irgi sėdi tik tuštukai ir tie kas turi daug laiko, na o TV tai tikrai šioje vietoje turėtų būti aktyvesnė

mociute

GELBEKIT,piederai ir lezbiai uzeme LIETUVA ribojama zodzio laisves

mociute

GELBEKIT
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS