Tualeto vis neatrakina | Diena.lt

TUALETO VIS NEATRAKINA

Gyvenu Kaune ir kelis kartus per vasarą atvažiuoju pailsėti prie jūros. Buvau birželį, paskui – liepą ir rugpjūtį. Kai kurie dalykai tiesiog bado akis. Melnragėje esančioje vieno prekybos tinklo parduotuvėje visus tris kartus radau užrašą: "Tualetas laikinai nedirba." Geriau iškart parašytų, kad jis nedirba visą vasarą.

Vida

Kalbos apie nustebino

Rugpjūčio 1 d. "Klaipėdoje" paskaičiau straipsnį "Dėl ginklų autobuse – klausimai". Negi miesto taryba tiek nubukusi, kad sprendžia nereikalingus klausimus? Pats dirbu greitojo reagavimo grupėje ir turiu asmeninį ginklą. Jo viešai nešioti negaliu. Galiu jį neštis tik dėtuvėje po švarku. Darbe saviškį padedu į seifą ir imu tarnybinį. Tarnybinį galiu segti prie diržo, tai yra jį galima nešioti viešai. Yra įstatymai, apibrėžiantys ginklo nešiojimą. Kam reikia aptarinėti dalykus, kurie jau seniai išspręsti ir reglamentuoti? Mane juokas ima iš jų paistalų. Pareigūnai su tarnybiniais ginklais kišenėje namo neina. Naudoti ginklą galima tik tada, kai kyla grėsmė gyvybei, bet ginklo savininkas turi būti visiškai blaivus.

Jonas

Jaučiu nerimą

Kai pamačiau, kaip sparčiai Lietuvoje daugėja užsikrėtusiųjų, pajutau nerimą. Man šių metų kovas, balandis ir gegužė buvo siaubingi mėnesiai. Jaučiausi lyg kalėjime. Visi tie apribojimai ir pokyčiai gyvenime labai slėgė. Bijau net pagalvoti, kad toks laikas gali grįžti. Bandau laikytis visų patarimų ir rekomendacijų, bet spėju, kad visiškai apsisaugoti neįmanoma. Reikėtų, kad taip elgtųsi dauguma žmonių. Prisipažinsiu, bijau artėjančio rudens.

Danutė

Kodėl netiria atvykstančiųjų?

Nelabai suprantu, kokiu principu pas mus žmonės atrenkami tirti dėl koronaviruso. Mano galva, racionalu būtų tirti visus atvykstančiuosius. Iškart oro uoste ar kelte paimtų mėginius, ir būtų ramu. Dabar žmonės priversti laukti, izoliuotis, o paskui dar paaiškėja, kad jie nemažai aplinkinių užkrėtė per tas dvi savaites. Atrodo, kad informacijos apie pandemiją daug, bet iš tiesų aš pasigendu atsakymų į elementarius klausimus.

Vytautas

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

ka daryt

jis niekada ten nedirba...jau nuo pavasario

Zenius

Yra saliu kur pilna tu tualetu ,ir net baznycioje ir visur NEMOKAMI ! ! !

to Vaiva ??

TAI KAS KAS KALTAS DEL TU--- TUALETU ? - "SOVETU VALDZIA? aR -DABARTINE -- LIETUVOS vALDZIA??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS