Viskas buvo aišku iš anksto | Diena.lt

VISKAS BUVO AIŠKU IŠ ANKSTO

Dabar jau visi vėl užsivedė kalbėti ir rašinėti apie Baltarusiją, kaip 2014 m. apie Ukrainą. Niekas ten nesikeis. Buvo "batka", dabar bus Vladimiras Putinas. Bet kuriuo atveju. Čia viskas buvo aišku iš anksto.

Lygus su lygiais

Norisi ir verkti, ir rėkti

Jeigu vėl į gatves reikės eiti su medicinine kauke, kaip nori tas ministru vis dar besijaučiantis A. Veryga, tai aš jau tikrai nebeišlaikysiu! Tiesiog norisi imti šakes į rankas ir eiti daryti tvarkos. Taip įkyrėjo kvaili nurodymai ir visą šį laiką pažeidžiamos žmogaus teisės, kad jau norisi ir verkti, ir rėkti. Tikrai. Nejaugi nieko kito mūsų ponai nebesugalvoja, vien tik visuotinius draudimus? Matyt, jų protai tokie striuki, kad elgiasi kaip nevisaverčiai. Šlykštu į juos net žiūrėti!

Stasys

Mėgstu anekdotus

Liaudis labai kūrybinga, vos tik ištiko pasaulį koronavirusas, iškart prigalvojo daugybę šiai progai skirtų anekdotų. Man patiko paskutinysis apie tai, kad oras pas mus tapo mokamas. Argi ne tiesa, kad kvėpuoti su kauke galime už 70 centų, o kvėpavimas be kaukės kainuoja 250 eurų. Smagu, kad galima pasijuokti net tada, kai iš baimės akys – lyg lėkštės.

Vanda

Kėsinasi į sveikatą ir gyvybę

Ne kartą buvo rašyta miesto spaudoje, kad kai kurie pavojingai pasvirę medžiai kėsinasi į žmonių sveikatą ir net gyvybę. Vienas tų išpuvėlių net nuvirto ant Tautinių kultūrų centro Klaipėdoje ir sulaužė stogą, kurį paskui reikėjo suremontuoti už visų mūsų pinigus. Kiek galima taikstytis su tokia situacija ir netvarka? Kada bus pradėti masiškai pjauti seni medžiai mieste? Visur jų priaugę, reikia tik tikro šeimininko rankos.

Piketuotojas

Sveikata nerūpi?

Besibaigiant vasarai pajūris vėl pilnas žmonių, daugiausia tai – atvykėliai. Ir kaip tik pastarosiomis savaitėmis vėl pradėjo daugėti užsikrėtusiųjų koronavirusu. Ar tiems žmonėms tokia nesvarbi jų sveikata? Ko jie rizikuoja, ar neturi kokio nors ramaus kampelio prie namų? Kam reikia lįsti į minią? Ar jie be bandos gyventi negali net ir užkrato grėsmės akivaizdoje?

Irena

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

AK

Tas kelias palaimos minutes, kai PERKATE, tikrai galite pabūti aptramdyti.

Med.

Kas liečia kaukes Lietuvoje, tai absurdas,per tokius karščius su kauke ,tai nuodai žmogaus organizmui.Plaučiam ir širdžiai,negauna pakankamai deguonies,kvėpuoja žmogus savo iškondesuotu orų,be deguonies. Sakyciau sąmoningai nori susargdinti žmones.

Įdomu

Lukašenka klaidą padare, kad prieš rinkimus įsileido i savo šalį, kitų šalių provokatorius.Matosi minioje ir iš Lietuvos grupių provokatorių ,netgi su Lietuvos vėliavomis.Nesupratau, kaip svečias iš kitos šalies ,kitoje šalyje ,gali turėti teisę protestuoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS