Žvejyboje nėra ramybės | Diena.lt

ŽVEJYBOJE NĖRA RAMYBĖS

Kas galėtų atsakyti, ar gamtoje galima triukšmauti be jokių apribojimų? Išplaukėme su šeima į Kuršių marias žvejoti. Planavome tai Jūros šventės metu, vien tam, kad pailsėtume nuo triukšmo. Nuplaukėme už Kiaulės Nugaros, tolėliau nuo visų švenčiančiųjų ant vandens. Mūsų nelaimei, prieš vidurnaktį čia pasirodė keli laivai. Viename jų vyko diskoteka, o keli kiti laiveliai laikėsi arčiau šio didesniojo. Visą naktį virš vandens skambėjo tranki muzika. Neįmanoma buvo pakęsti. Paryčiais trūko kantrybė ir mums. Nei žvejybos, nei poilsio.

Stanislovas

Supuvusios bulvės

Sūnus parnešė iš prekybos centro šviežių lietuviškų bulvių. Jos buvo supakuotos tinklelyje. Teko gaminti valgyti ir nustebau, jog kone pusė bulvių buvo pradėjusios gesti, o kelios iš jų – visiškai supuvusios. Nejaugi prekybos centras nežiūri, ką parduoda? Na, negalima prekiauti supuvusiomis daržovėmis.

Aldona

Nieko negali padaryti

Gyvenu Liepojos gatvėje. Pas mus jau savaitę neišveža šiukšlių. Daugiabutyje smirda, šiukšlių šachta užsikimšusi iki trečio aukšto. Skambinau namo administratoriams, jie aiškino, jog nieko negali padaryti. Kaip taip galima elgtis, palikti daugiabutį šitokiose antisanitarinėse sąlygose?

Gyventojas

Buvo malonu leisti laiką

Noriu užstoti Jūros šventės organizatorius. Vienas "Klaipėdos" skaitytojų tiek piktinosi Jūros švente, kad net nemalonu. O aš manau, jog šventė pavyko. Buvo smagu leisti laiką šurmuliuojančiame mieste. Visa Lietuva laukia šios šventės. Aš tris dienas buvau šioje šventėje ir tiek laimingų žmonių mačiau. Tikrai nepastebėjau didelių susibūrimų. Nuotaika, geras nusiteikimas – vaistas. Yra toks pasakymas – nereikia kranksėti. Šventė puikiai pavyko, mes ją labai mėgstame ir džiaugiamės, kad ji įvyko.

Jolanta

Nelygumai daužo ratus

Jau sutvarkė Liepų gatvę ties Joniškės gatvės sankryža. Čia išlietas ir naujas asfaltas. Pagarba miesto valdžiai už tokį darbą, darbininkams – taip pat. Tik gal galima būtų palyginti sandūras, kur susikerta senas ir naujas asfaltas. Tose vietose labai mašinų ratus daužo nelygumai.

Mindaugas

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Tikras lietuvis negali be triukšmo ir kaukimo. Nigerių žviegimas jam didžiausia palaima. Ypač prekybos centruose.

taip taip Jolantai

Nuotaika ir geras nusiteikimas ir.......nuo rugpjūčio 1 vėl kaukės? Šventė PAVYKO......

R. Putna

Labas. Neprižiūrmas 6km.kelio ruožas Varėnos raj. Nuo Panaros kaimo iki Liškevos. Į pranešimus nereguojama.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS