Esame ar nesame kiškiai? | Diena.lt

ESAME AR NESAME KIŠKIAI?

"Kokteilis" sulaukė laiško, kuriame skaitytojas dalijosi mintimis apie perdėtą baimę dėl koronaviruso.

"Žmogus iš savęs padarė bailų, drebantį, visko bijantį padarą. Ir tai padarė jis pats.

Saugus, sterilus, pagrįstas, stabilus pasaulis. Kad viskas būtų nuspėjama, sudėliota į archyvą. Tuomet gyvenimas pasisekęs. Tokia žmogaus svajonė.

Mūsų vyresnė karta ne tokia. Atvirumas ir jokių baimių, štai mūsų kredo. Nusičiaudėti mums ant Indijos antisanitarijos, nes mes patys augome gatvėje, statybose, sąvartynuose, smėlio dėžėse, degute, "Nirvanos" ir pankų kultūroje. Ir nusičiaudėti mums ant ebolos, Zikos viruso, atipinės pneumonijos, paukščių ir kiaulių gripo bei šiandienio koronaviruso.

Taip, ir dar nusičiaudėti ant 1 000 asteroidų, kurie naikina planetą. Taip pat ant Nibirų planetos su reptiloidais, slaptosios pasaulio vyriausybės, iliuminatų ir masonų. Ant druskos, grikių ir makaronų parduotuvėse trūkumo. Nusičiaudėti mums ant to, kad rytoj visame pasaulyje atjungs internetą ir elektrą, kad pasibaigs nafta.

Galbūt būtent tada mes atsiplėšime nuo išmaniųjų įrenginių ir nusišypsosime vienas kitam.

Dešimtys milijonų žmonių visame pasaulyje kenčia dėl cukrinio diabeto, ir jų nebaugina kojų amputacija. Tiksliau, baugina, tačiau jie nieko nedaro tam, kad taptų sveikesni. Kiekvieną dieną tūkstančiai miršta nuo insulto ir infarkto, ir tai normalu. Milijardai žmonių nežino, kaip jiems reikia maitintis ir ką daryti su depresija ar stresu. Tačiau jie žino, kad kaukė ir tabletė padės. Nes per televizorių taip pasakė. Arba juos gydantys gydytojai, kurie patys nelabai nežino. Nes juk jei žinotų, tada padėtų.

Pasaulio valdovai kasmet galėtų gąsdinti žmoniją visokiomis nesąmonėmis. O gal vienas žmogus iš milijono pamatytų, kad kuo didesnė apgaulė, tuo labiau visi tuo tiki. Tik nebijantis žmogus drąsiai eina į bet kokias vietas ir situacijas."

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS