Gailisi kas trečias | Diena.lt

GAILISI KAS TREČIAS

Šiomis dienomis tatuiruotės populiarios kaip niekada iki šiol. Ir nebelaikomos ženklu, kad priklausai kuriai nors subkultūrai bei nėra smerkiamos visuomenės. Dabar tatuiruojasi ir seni, ir jauni.

Labiausiai pasaulyje kūną išmarginti mėgsta italai. Kone kas antras (48 proc.) "blauzdos su batu" pusiasalio gyventojas yra pasipuošęs tatuiruote. Nedaug pietiečiams nusileidžia švedai. Šioje Skandinavijos valstybėje piešinius ant odos turi 47 proc. žmonių. Na, ir kaip be amerikiečių. Jie – trečioje vietoje. 46 proc. JAV gyventojų lankėsi pas "tattoo" meistrus.

"Kokteiliui" pavyko sužinoti, kad kas trečias žmogus apgailestauja, jog nusprendė turėti tatuiruotę.

Saugokite savo odą

Tuoj ateis vasara. Kaitri saulė taps dideliu jūsų odos priešu. Todėl venkite tiesioginių jos spindulių. Laiką nuo 10 iki 14 val. praleiskite mirguliuojančiame pavėsyje.

Nuo tiesioginių spindulių saugokite ne tik labai jautrią veido, kaklo, krūtinės odą, bet ir galvą, pridengdami šiaudine skrybėle ar gerai orą praleidžiančiu audeklu.

Pasirinkite tinkamą aprangą: geriausia – yra iš natūralaus pluošto audinių, balta arba šviesi, laisva.

Neapsigaukite ir nepamirškite, kad debesuotą dieną ultravioletinių (UV) spindulių poveikis yra beveik toks pat kaip ir saulėtą. Iki 80 proc. saulės UV spindulių vis tiek prasiskverbia į odą.

Nepiktnaudžiaukite saule, norėdami išsigydyti spuogus. Pačius spuogus UV spinduliai veikia teigiamai, tačiau oda dėl intensyvaus saulės poveikio aplink spuogus storėja, todėl užsikemša poros ir susidaro sąlygos naujiems spuogams formuotis.

Linksmieji tirščiai

Susitinka du naujieji rusai. Abu su naujausiais mersedesais, tik vienos mašinos padangos kažkokios neįprastos.

– Kodėl tavo tokios keistos padangos?

– Jos – rankų darbo, pagamintos iš krokodilo odos. Kai žiemą atšąla, padangos pačios pašiurpsta ir tampa dygliuotos.

Česka (397 719; ką daryti, kad visiškai nenoriu tatuiruotės?)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Taigi-

Idomu ir labai juokinga matyt kai jau šalta, žemiau 0•, o tie idiotai su trumpom kelnėm ir berankoviais marškinėliais, ir viskas del to, kad tos idiotiškos tatuiruotes matytusi.

labai gerai kad

išmintis byloja, jog paišosi tik savo tuštybės demonstravimo komiškumo nesuvokiantys žmonės. DANIS.

Anonimas

Tik paskutinis debilas leidžia tatuiruotėmis žaloti savo kūną. Iš to ir pažinsi kvailį arba kvaišą...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS