Klaida šiurpino pirkėjus | Diena.lt

KLAIDA ŠIURPINO PIRKĖJUS

Vieno didelio Lietuvoje prekybos tinklo parduotuvėje pirkėjų akis rėžia klaida reklaminiame stende apie geriausią dienos pasiūlymą.

"Kol "Kokteilis" svarstė, kaip stendo, o jie turbūt yra visose šio tinklo parduotuvėse, dizaineris nepastebėjo tokios "kliurkos" žodyje, buvo galima išgirsti pirkėjų nuomonę.

"Na, greitai bus pusiau ukrainietiškai", – mįslingai pasakė galvą pakraipęs vyriškis.

"Tampa madinga rašyti klaidingai", – ironizavo dama, nešdama bananų kekę.

Klaidą pastebėjęs dar vienas pirkėjas blaiviau pažvelgė į problemą: "Šiaip jau parduotuvėse chroniškai trūksta pardavėjų-kasininkių, o mes dar ten tikimės surasti kalbininkų."

"Tikriausiai šio tinklo dizaineris daug metų gyvena Amerikoje", – savo versiją pateikė į du alaus butelius įsikibęs pilietis.

"Nebūtų "kliurkos", nebūtum atkreipęs dėmesio į reklamą, nebūtum atkreipęs žvilgsnio, nebūtum nufotografavęs. Tai – rinkodaros gudrybės", – dėl ko buvo įrašytas klaidingas žodis, "Kokteiliui" paaiškino solidžiai atrodęs vyriškis, panašus į viršininką.

Kažkur netoliese dvi moterys kalbėjosi. Pavyko šį tą nugirsti ir "Kokteiliui".

"Čia Vilniuje sėdi tokie raštingi. Prispausdina ir išvežioja po visą Lietuvą. O kenčia dirbantys", – sakė viena jų.

Reklamų parodijos

"Naudokitės nauju losjonu po skutimosi. Pasirinkite vieną iš keturių vyriškų aromatų – prakaito, tabako, alaus arba neskalbtų kojinių."

"Anksčiau aš nedėvėdavau savo mėgstamų kelnaičių, kad jų nesutepčiau. Bet išmokau naudotis tualetiniu popieriumi ir dabar aš galiu dėvėti savo mėgstamas kelnaites, kada tik noriu."

"Pirkite prekių už ne mažiau kaip 50 eurų ir laimėkite 10 naujutėlaičių automobilių! Užrašykite ant kvito savo vardą, pavardę, adresą ir išmeskite jį į šiukšlių dėžę, kurią rasite kiekvienoje parduotuvėje."

"Nauja priemonė, kuri puikiai panaikina iš rūbų žuvies kvapą. Rūbus reikia užkasti, o tą vietą užbetonuoti".

Česka (397 719; patikimos buitinės technikos nebūna. Įrodyta laužtuvu)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

TAIP

Is didelio rasto isejo is krasto.O kas del nepastabumo,tai reiketu prekybos centro vadovus "pakedent",o tai,reikia ar ne,nuo ju visokiausiu uzgaidu kencia darbuotojai,tiek sales,tiek tos pacios kasos.O to, kas visiems bado akis,jie nepastebi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS