Patyrusi senjorė | Diena.lt

PATYRUSI SENJORĖ

Paradoksas, bet bemaž daugiausia pėsčiųjų automobiliai partrenkia pėsčiųjų perėjose. Tai didelė ir sunkiai suvokiama bėda. Galimas dalykas, būtent todėl kai kurie daugiau patirties turintys vaikštūnai tų perėjų vengia. Ir per gatvę stengiasi pereiti, jų manymu, saugesnėse vietose. "Kokteilio" agentas S. prieš kelias dienas net nuščiuvo, kai viena tokia garbaus amžiaus dama, lėtai linguodama, sumanė kirsti gana judrią keturių eismo juostų gatvę netoli didžiausio prekybos centro. Ponas S. su siaubu stebėjo, kaip guvioji močiutė nardė tarp automobilių, vairuotojai jai signalizavo ir ženklais rodė, kad pėsčiųjų perėja – antai už 15 metrų. Tačiau pėsčioji buvo atkakli, ji žinojo, ką daro. "Visai tikėtina, kad ji kažkada buvo partrenkta pėsčiųjų perėjoje, todėl dabar jų taip bijo, kaip velnias kryžiaus", – pagalvojo ponas S.

Poros kasdienybė

Grįžta vyras iš darbo. Žmona jį pasitinka su plakatu rankose: "Aš šiandien su tavimi nekalbėsiu!" "Na, nekalbėsi, tai nekalbėsi", – nusprendžia vyras, atsisėda žiūrėti televizorių ir atsikemša alaus. Vėl atėjusi žmona atsistoja priešais laikydama jau kitą plakatą: "Ir žinai kodėl?"

Stulbinantis panašumas

Žodžiai "kreditas" ir "dekretas" yra labai panašūs. Be to, abiem atvejais viskas prasideda nuo malonumo, o baigiasi problemomis.

Gąsdinanti perspektyva

Žmona prašo vyro:

– Mielasis, nufotografuok mane.

– O kam?

– Senatvėje galėsi žiūrėti į nuotrauką ir prisiminti, kokia aš graži buvau.

– Tai ką, nuo šiandien viskas eis tik blogyn?

Pažintys internete

Mergina rašo vaikinui: "O tu gražus?" Vaikinas atsako: "Na, aš per daug kuklus, kad pasakyčiau "taip", ir per daug gražus, kad pasakyčiau "ne".

Pastabus klientas

– Oficiante, sąskaitą.

– Prašome.

– O čia kas?

– Kur?

– Čia parašyta – "Kava – 3,5. Gaunasi – 10." Ką reiškia tas "gaunasi"?

– Na, vadinasi, nesigavo.

Českos sekretorė (397 725: klausimas: yra toks posakis – iki vestuvių užgis. O jei susižeidei po vestuvių, tai niekada taip ir nebeužgis?)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS