Poilsiautojai sutrikę | Diena.lt

POILSIAUTOJAI SUTRIKĘ

Po viešą erdvę keliauja nuotrauka, kurioje nufotografuotas ženklas pajūryje. Juo norima perspėti poilsiautojus, kad pajūris yra filmuojamas, o ant smėlio besišlapinantys poilsiautojai bus ne tik įamžinti, bet ir įdėti į "jutubes".

"Kokteiliui" nuotrauką atsiuntęs skaitytojas teigė, kad šią fotografiją siuntinėjantys žmonės šaiposi, kad šis ženklas yra ne kur nors, o Klaipėdos pajūryje.

"Pats jo nemačiau", – vardo nenorėjęs pasakyti pilietis tikisi, kad klaipėdiečiai patvirtins arba paneigs šio ženklo egzistavimą prie Baltijos jūros.

"Kokteilio" pozicija

Ar yra vaizdo kamera ant kurio nors stulpo, ar nėra, tačiau įspėjamasis ženklas drausmina norinčiuosius nusičiurkšti ne tualete.

Vasarą saugokime odą

Jautrią odą gali dirginti net vanduo iš čiaupo, todėl ją geriau prausti pirktiniu geriamuoju ar distiliuotu vandeniu.

Rinkitės švelnesnes prausimo priemones: pienelius, putas. Geliai dažniausiai skirti riebios odos valymui, jie smarkiau sausina, todėl jei oda išsausėjusi, gelių reikėtų vengti.

Vienintelis odos tipas ir būklė, kurios priežiūrai vasarą kosmetikos reikia mažiau, yra normali oda. Jai pakanka drėkinimo ir, žinoma, apsaugos nuo ultravioletinių spindulių dieną.

Jei oda riebi, daugiau dėmesio skirkite jos valymui. Vasarą suaktyvėja riebalinių liaukų veikla, todėl jei šaltuoju metų laiku oda specialia priemone paprastai būdavo prausiama vieną kartą per dieną, vasarą šios procedūros gali prireikti du kartus – ryte ir vakare.

Linksmieji tirščiai

Kalbasi tėtė Karlas ir sūnus Buratinas:

– Sūneli, pats maldavai, kad padovanočiau tau gyvūnėlį, tai ko dabar toks nelaimingas?

– Bet aš norėjau šuniuko arba kačiuko.

– Žinok, sūneli, ne visada gauni to, ko nori!

– Na, taip, bet tas bebras į mane kažkaip keistai žiūri.

Česka (397 719; galėtų ir vandenyje, kuriame maudosi poilsiautojai, kameras įrengti)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jonas

Jei butumet visi kulturingi,nesislapintumet kopuose,nebutu ir siu zenklu.teko buti Palangoje,lijo,smelis slapias,po to kita diena is ryto nuejau i kopas,siaubas,slapumo tvaikas,neimanoma buti.Tai musu kulturos pavyzdys.Geda.O sie zenklai labai gerai,tai ispejimas,filmavimo kamera nufilmuos ir bus galima kiaules bausti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS