Siūlo neapsigauti | Diena.lt

SIŪLO NEAPSIGAUTI

"Kokteilio" sinoptikas ir uolus agentas ponas S. ne mažiau už kitus stebėtojus nustebęs, kad šiųmetė žiemą labiau primena užsilikusį rudenį  nei įprastą lietuvišką žiemą. Ir dabar visi nusiteikę, kad pas mus ateityje liks jau nebe keturi metų laikai, bet – tik trys. Ponas S. siūlo neapsigauti. Panaši situacija esą buvusi ir 1936–1938 m., kai žiemos buvusios šiltos ir besniegės. Tačiau šaltoji atsigriebė 1939–1940 m. Tada visą Europą kaustė speigai, anų metų laikraščiai rašė, kad Maskvoje šiomis sausio dienomis prieš 80 metų oro temperatūra nukrito iki 40 laipsnių šalčio, Rygoje buvo 34, Narvoje – 32 laipsniai, o Kaune – iki 34 laipsnių šalčio. Tad S. siūlo žiemos nenurašyti, ji dar gali atsigriebti.

Ideali vietelė

– Klausyk, gal žinai kokį neblogą restoraną, kur galima gerai paūžti? – klausia mokesčių inspektorius savo kolegos.

– Taip, man neseniai vieną rekomendavo. Sakė, kad ten puikios padavėjos, skanus maistas, graži aplinka ir, svarbiausia, nėra kasos aparato.

Skelbimas biure

Gerbiami kolegos, prašom tuos, kurie ateina į darbą truputėlį vėliau, eiti dešine koridoriaus puse, kad nesusidurtumėte su tais, kurie išeina truputį anksčiau.

Derybų objektas

Advokatas teisiamajam:

– Iš principo tai aš galėčiau būti jūsų gynėju, bet mano paslaugos yra brangios. Jūs galėsite jas apmokėti?

Teisiamasis:

– Na, pinigų aš neturiu, bet turiu prabangų automobilį, gal jis tiks atsiskaityti už paslaugas?

Advokatas:

– Gerai, sutarta. Tai kuo jūs kaltinamas?

Teisiamasis:

– Prabangaus automobilio vagyste.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS