Skelbimas sukėlė reakciją | Diena.lt

SKELBIMAS SUKĖLĖ REAKCIJĄ

"Ir kodėl mes taip šaipomės iš savo antrųjų pusių mamų? – klausė Margarita, atsiuntusi nuotrauką, kurioje nufotografuotas skelbimas, kad kieme – "palaida uošvė".

Anot skaitytojos, tikriausiai uošvės (žmonų motinos), anytos (vyrų motinos) "debesį užsitraukė" per šimtmečius, lįsdamos į vaikų, kurie jau būna dideli, gyvenimus, reguliuodamos, kaip reikia elgtis, ką daryti.

Pasak Margaritos, senos lietuviškos patarlės, tokios kaip "Anyta – velnio pramanyta", "Anytos žodžiai skaudesni už motinos rykštę", "Anyta – ne motinėlė, kad ir gegute kukuosi – nepasigailės",  neatsirado staiga ir nebuvo laužtos iš piršto.

Ir vyrams žmonų mamos, matyt, yra įgrisusios, kad per laikmetį gimė patarlės "Bepigu gaidžiui, kad neturi uošvės", "Duoną riekia kaip uošvė", "Gysla – ne mėsa, uošvė – ne giminė", "Pavalgė kaip per uošvės laidotuves".

Tačiau ne visos anytos ir uošvės yra smerkiamos, yra ir daug puikių, kurias žentai nešioja ant rankų, o marčios negaili gerų žodžių.

Tai kiek turi uošvių?

Zionas Chanas, gyvenantis Indijos valstijoje Mizorame, turi 39 žmonas, 94 vaikus ir 33 anūkus. Jie visi gyvena keturių aukštų name, kuriame yra 100 kambarių. Ponas Chanas vadovauja sektai, kurioje vyrui leidžiama turėti tiek žmonų, kiek jis nori.

Tokia realybė

Per 40 proc. žmonių, kurie ieško antrosios pusės pažinčių portaluose, yra jau ištekėjusios moterys ar vedę vyrai.

Saugokime savo odą

Ekstremalių išbandymų mūsų odai pažeria du metų laikai – žiema ir vasara. Šiluma atpalaiduoja kūną, jaučiamės komfortiškai be jokių pastangų, tad ir apie odą vasarą dažniausiai tiesiog pamirštame. Kuo labiau oda rūpinsimės vasarą, tuo rudenį reikės mažiau pastangų saulės bei karščio pasekmėms šalinti.

Pirmiausia – venkime visko, kas odą dar labiau išsausintų: saulės, karšto oro, taip pat chloruoto baseinų vandens, kietųjų dalelyčių turinčių šveitiklių bei ant odos kietėjančių kaukių, taip pat riebalus šalinančių ar alkoholio turinčių kosmetikos priemonių.

Česka (397 719; laukiu piktų anytų ir uošvių skambučių)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Mociute

Pazinojau viena durniu,kuris vis klausinejo nikeliuotos armaturos,sake uosvei narva darys ,o jus smaikstuoliai nepagalvojat,lkad jei ne uosve tai kas jums zmona uzaugintu ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS