Tikro politiko bruožai | Diena.lt

TIKRO POLITIKO BRUOŽAI

"Kokteilio" agentas L. (didelės kantrybės žmogus), ilsėdamasis savo daugiabučio bute, visą savaitgalį buvo priverstas klausytis mažųjų kaimynų rėkavimų. Vieno kažkokio Kliunkio (vardas pakeistas – "Kokteilis"), turbūt prasikaltusio, mama neišleido į kiemą, o jo draugui be bičiulio buvo labai jau nuobodu. Tas, atsistojęs po langu, neužsičiaupdamas garsiai kvietė Kliunkį. Šitas išlindęs pro langą aiškino, jog jo neišleidžia. O mažasis strategas, stovintis po langu, vis rėkė: "Išeik į kiemą ir pasakyk, nes aš nieko negirdžiu", nors jo bičiulis kalbėjo pro antro aukšto langą ir tai, ką jis sakė, išgirdo visi jo kaimynai. Tačiau draugo pasigedęs demagogas tikino nieko negirdįs. Agentas L. po šio mažojo gudruolio pareiškimo netgi pralinksmėjo: "Štai, kaip užgimsta politikai. Šitas vaikas turi nemenką potencialą neigti tai, kas akivaizdu, ir siekti naudos bet kokiais būdais."

Šunienos dienai – ne

Dešimtys šunienos valgymui nepritariančių žmonių, tarp jų amerikiečių aktorė Kim Basinger Seule praeitą penktadienį protestavo per Pietų Korėjoje minimą Šunienos dieną. O maždaug 20 kitų žmonių, priešingai, reikalavo legalizuoti šunų mėsą. Tačiau pranešimų apie apkandžiotus priešiškų stovyklų protestuotojus nebuvo. Pagal tradicinį tikėjimą penktadienis yra pirmoji iš trijų karščiausių dienų Pietų Korėjoje. Daug korėjiečių mano, kad šiomis dienomis valgydami šunienos ar vištienos sriubas jie turės jėgų atlaikyti karščius.

Iškart susikalbėjo

Prie autobuso prieina senutė, kyšteli galvą pro praviras duris ir klausia vairuotojo:

– Sūneli, ar greitai važiuosi?

– Motin, nespėsi bėgti, – atsakė vairuotojas.

Kitos išeities nėra

Žurnalisto interviu su garbaus amžiaus senjoru:

– Jums 102 metai, o jūs rūkote ir geriate?

– Žinoma, o tai išvis niekada nenusibaigsiu.

Českos sekretorė (397 725; skelbimas: "Norėčiau susipažinti su jauna, gražia, mokančia vairuoti mergina. Automobilio nuotrauka būtina")

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS