„Ekologistikos“ teritorijoje – vėl gaisras | Diena.lt

„EKOLOGISTIKOS“ TERITORIJOJE – VĖL GAISRAS

  • 9

Alytaus padangų perdirbimo gamyklos „Ekologistika“ teritorijoje, kurioje 2019 metų rudenį kilo ekologinę nelaimę sukėlęs gaisras, sekmadienį vėl plito dūmų debesys.

„Pirminiais duomenimis dega šiukšlės. Patalpos stipriai uždūmintos, negalima pasakyti, kokios tos šiukšlės. Čia toje vietoje, kur anksčiau padangos degė, toje vietoje“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus vyr. specialistas Saulius Raščevskis.

Jis dar negalėjo pasakyti, kokį plotą gaisras apėmė. 

„Gaisras neplinta, šešios autocisternos išvyko gesinti“, – teigė jis.

Pirminiais duomenimis, žmonės nėra nukentėję.

LNK reportažas:

Portalas alytausgidas.lt pranešė, kad užsidegė plastmasės atliekos, sandėliuotos „Ekologistikai“ priklausančiame pastate, kuris yra išnuomota. 

Portalui lrt.lt  Alytaus meras Nerijus Cesiulis sakė, kad dega „Ekonovus“ padalinys netoli „Ekologistikos“.

Policija sekmadienį pranešė, kad apie gaisrą pranešimas Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 buvo gautas 15.44 val.

Pranešta, kad iš Pramonės gatvėje esančio pastato veržiasi dūmai ir liepsna.

GALERIJA

  • „Ekologistikos“ teritorijoje – vėl gaisras
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

slykstu

Koks Meras tokia ir tvarka Alytuje Slykstu matyti kiek dar sis veikejas Alytuje kurens lauzus ir nuodys miestiecius Slykstu kada Alytaus ,,GASPADORIUS'' / uz labai didziulius nuopelnus miestui kurenant lauzus / pastoviai lieka sausas ir nekaltas SLYKSCIAI SLYKSTU

na

bet idomu kaip dirba alytaus aplinkosaugininkai,buvo didelis gaisras taip aplinka terse ir nieko niekas nenubaude,ir staiga vel gaisras reiskias kazkas kazkur net neziurejo.turi but isginti visi alytaus aplinkosaugininkai nuo vado iki visokiu eiliniu,jei nesugebat dirbt eikit lauk.....dabar vel sakys aplinkybes jei nebutu to tai nebutu gaisro,bet kaip sandeliuojama ir kur niekam nerupi....

Tas meras

nuolat kažko nepakūres neiškenčia;D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS