Antradienį šalies keliuose sužalota beveik dvi dešimtys žmonių | Diena.lt

ANTRADIENĮ ŠALIES KELIUOSE SUŽALOTA BEVEIK DVI DEŠIMTYS ŽMONIŲ

  • 4

Antradienį Lietuvos keliuose sužalota 19 žmonių, pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Pirminiais policijos duomenimis, iš viso antradienį keliuose užregistruotas 81 eismo įvykis, o žmonės nukentėjo 14-oje.

Tarp nukentėjusiųjų – ir trys nepilnamečiai.

Vilniuje, Gabijos gatvėje, partrenktas septynerių metų berniukas. Klaipėdoje, Taikos prospekte, susidūrus vienas paskui kitą važiavusiems automobiliams, sužalotas septynmetis ir dviejų mėnesių kūdikis.

Antradienį taip pat nukentėjo ir keturi kariai, Tauragės rajone automobiliui „VW Golf“ nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į medį. Sužalotieji gydytis išleisti namo.

Iš viso nuo kelio antradienį nuvažiavo du automobiliai, o sankryžose įvyko trys susidūrimai, kai vairuotojai nesilaikė pirmenybės taisyklių.

Tarp sužeistųjų antradienį taip pat ir šeši pėstieji – du iš jų partrenkti pėsčiųjų perėjose, o vienas partrenktas tuo metu, kai ėjo degant raudonam šviesoforo signalui.

Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, sužaloti žmonės, LNK1
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

SCIPAKAS.KAU.

Policija zada kad bus saugu keliuose,kad sodins girtuoklius,o pasirodo viskas kad tik pakelt baudas o tvarkos kaip ner taip ner.

Bronx

Vairuotojui-pastebėjai kuo daugiau policijos keliuose tuo didesnis bardakas!

Geriausias darbas namuose

Man mokama daugiau nei 132 USD per valandą, dirbant namuose su 2 vaikais. Niekada nemaniau, kad gaalėsiu tai padaryti, bet mano geriausia draugė uždirba daugiau nei 22688 USD per mėnesį tai darydama ir ji įtikino mane pabandyti. Šiuo atžvilgiu potencialas yra begalinis. Štai ką aš darau ....>>>> w­w­w.T­­r­a­b­­a­­j­o­s­7.C­o­m
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS