Anykščių rajone – intensyvios dingusio senolio paieškos: planuoja pasitelkti parasparnius | Diena.lt

ANYKŠČIŲ RAJONE – INTENSYVIOS DINGUSIO SENOLIO PAIEŠKOS: PLANUOJA PASITELKTI PARASPARNIUS

  • 0

Anykščių policija, ugniagesiai ir visuomenė ieško prieš penkias paras dingusio 79 metų senolio.

Policija antradienį pranešė, kad vykdomi intensyvūs asmens paieškos veiksmai apylinkėse, šalia Kurklių II kaimo esančiame miškelyje, apklausiami gyventojai.

Pirmadienį Utenos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai dingusiojo ieškojo Kurklių II kaime esančiame tvenkinyje. Žmogus nebuvo rastas.

„Paieškoje naudojami dronai, planuojama pasitelkti parasparnius“, – rašoma policijos pranešime.

Mindaugas Vėta, gyvenantis Anykščių rajone, Kurklių II kaime praeitą ketvirtadienį, apie 9 val. ryte išėjo iš namų ir negrįžo. Vyras sunkiai vaikščiojo, tačiau mėgdavo nueiti į kaimo parduotuvę, aplankyti kaimynus ir kartais eidavo į šalia esantį mišką.

M. Vėta yra apie 160 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, žilais plaukais, be dantų. Buvo apsirengęs žaliomis kareiviškomis kelnėmis, dėvėjo tokios pačios spalvos kepurę su snapeliu ir žalios-mėlynos spalvos sportinį džemperį „Adidas“, buvo apsiavęs juodos spalvos „Crocs“ tipo avalyne.

Galinčius suteikti informacijos apie dingusį asmenį ar apie jo buvimo vietą, prašoma pranešti Anykščių rajono policijos Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Rimvydui Versinskui, tel. +370 612 55 962 ar el. paštu rimvydas.versinskas@policija.lt arba skubiosios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS