Automobiliu partrenktą nepilnametę vairuotojas įsisodino į automobilį ir nusivežė | Diena.lt

AUTOMOBILIU PARTRENKTĄ NEPILNAMETĘ VAIRUOTOJAS ĮSISODINO Į AUTOMOBILĮ IR NUSIVEŽĖ

  • 0

Telšių rajone, Varniuose automobiliu partrenktą nepilnametę vairuotojas įsikėlė į mašiną ir nuvažiavo.

Apie šį įvykį antradienio vakarą Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariatui pranešė gyventoja. Kaip pasakojo paskambinusi moteris, automobiliu buvo partrenkta perėja ėjusi mergina. Sužeistąją ir jos pabirusius daiktus vairuotojas nusivežė.

Siekdami išsiaiškinti aplinkybes, pareigūnai nuskubėjo į įvykio vietą.

Nuvykę į Varnių gyvenvietę, pareigūnai avarijos požymių neaptiko, tad toliau tikrindami gautą informaciją, kreipėsi į rajone esančias gydymo įstaigas, siekdami išsiaiškinti, ar į jas nebuvo pristatyta nukentėjusi eismo dalyvė.

Kaip pranešė policija, išgirdę neigiamus atsakymus, Viešosios tvarkos skyriaus Prevencijos poskyrio policininkai peržiūrėjo Varnių gyvenvietėje įrengtų vaizdo stebėjimo kamerų įrašus. Išvydę kamera užfiksuotą vaizdą, pareigūnai įsitikino, jog apie įvykį pasakojusi moteris sakė tiesą. Talkinant vietos gyventojams, pareigūnams pavyko nustatyti nukentėjusios nepilnametės ir ją partrenkusio vyro tapatybes.

Apsilankę pas nukentėjusiąją, pareigūnai ne tik sužinojo įvykio detales, bet ir išgirdo, jog pastaroji skundžiasi galvos ir peties skausmu. Nukreipus į gydymo įstaigą, dėl patirtų sužalojimų nepilnametė gydoma Regioninėje Telšių ligoninėje, o iš įvykio vietos pasišalinusio, nepilnametę automobiliu partrenkusio, vyro atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS