Degė Kėdainių konservų fabrikas | Diena.lt

DEGĖ KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKAS

  • 4

Šiandien 13.34 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Kėdainių rajone, Šingalių kaime, dega Kėdainių konservų fabriko pastatas. Pirminiais duomenimis, yra nukentėjusiųjų.

Ugniagesiams atskubėjus į įvykio vietą, degė apie 20-30 kv. metrų fabriko pastato stogo. Po pusvalandžio ugnis buvo lokalizuota. Buvo nuardyta apie 50 kv. metrų stogo.

Pirminiais duomenimis, fabriko darbuotojai evakavosi patys. Tačiau du iš jų, kilus gaisrui, dar ėję kažką atjungti, apsinuodijo dūmais. Greitosios medikai jiems suteikė pirmąją pagalbą. Vykti į gydymo įstaigą apsinuodijusieji atsisakė. 

Degė plėvelės ir kartoninių pakuočių konteineris, stovintis lauke prie pastato, nuo jo užsiliepsnojo ir pastato stogas.

Gesinti gaisro buvo pasiųstos šešios autocisternos.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Produkcijos jau niekas nebeįperka, 'vergovinis kodeksas' DAR nepriimtas, kaip 'papigiai' darbininkus atleist? O čia - ir atleidi, ir dar iš draudimo pinigų gauni, o ir niekas salmonelių nebeaptiks.

Anonimas

kad tik Krekenavos agrofirma neuzsidegtu-ruosiuos i darba

germanas is Germanijos

dege Zuvu fabrikas Raseiniuose,dabar Konservu -Kedainiuose,greit Lazdeliu fabrikas Plungeje,paskui koldunu fabrikas uzsidegs ir.t.t matyt biznis einasi silpnai,draudeju pagalba bandys islaidas pasidengti,isvogtus pinigus atsistatyt.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS