Dujų balioną keitęs vyras name sukėlė gaisrą: užduso bute buvę augintiniai | Diena.lt

DUJŲ BALIONĄ KEITĘS VYRAS NAME SUKĖLĖ GAISRĄ: UŽDUSO BUTE BUVĘ AUGINTINIAI

  • 2

Vilkaviškio rajone, Kybartuose, dujų balioną keitęs vyras sukėlė gaisrą. Naudodamas atvirą liepsną jis tikrino, ar nėra dujų nuotėkio.

Kaip skelbia Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, ketvirtadienį, 14.46 val., asmuo pranešė, kad Kybartuose, Šiaurės gatvėje dega namas. Atvykus ugniagesiams dvibutis medinis namas degė atvira liepsna.

Gaisro metu nudegė ir nuardyta 100 kvadratinių metrų stogo dangos. Apdegė buto, kuriame kilo gaisras, mansardoje esantis kambarys su namų apyvokos daiktais, išdegė pirmo aukšto patalpų sienos ir sudegė dauguma namų apyvokos daiktų, patalpos sulietos vandeniu.

Užduso bute buvęs šuo ir katinas.

Ugniagesiai skelbia, kad šiame bute dūmų detektoriai neįrengti, butas priklauso Vilkaviškio rajono savivaldybei.

Kitoje namo pusėje esančiame kitame bute dūmų detektoriai buvo įrengti ir suveikė. Apdegė mansardoje esantis kambarys su namų apyvokos daiktais, pirmo aukšto patalpos sulietos vandeniu, apdegė išorinės namo sienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Darbora

Labai gerai kad užduso šunys ar katės,matomai pas senį koki keitė baliona,kuris prisiveises bakterijų nesiotojų.Naikinti reikia daugiabučiuose .Vienkiemyje vieta tokiem žmonėm su savo visa svita ,šunų ar kačių.Ne pilno proto aš tokius skaitau,tačiau silpnapročiai neturi trukdyti kitiem gyventi.

O

ko galima tikėtis, kai nebeliko valstybinės dujų tarnybos? Valdantiesiems nerūpi eiliniai piliečiai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS