Internautai ūžia: vairuotoja kalbėjo telefonu ir vos nepartrenkė perėja ėjusio vaiko | Diena.lt

INTERNAUTAI ŪŽIA: VAIRUOTOJA KALBĖJO TELEFONU IR VOS NEPARTRENKĖ PERĖJA ĖJUSIO VAIKO

  • 16

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta šiurpą keliantis įrašas apie neatsakingą vairuotoją. Kaip teigia įrašo autorė Sandra, jos pamatytas vaizdas kelyje vos nesibaigė tragiškai dviem berniukams, norėjusiems pereiti gatvę pėsčiųjų perėja. 

Įrašo autorė pasakoja, kad iki šiol negali pamiršti vaizdo, kuris įvyko rugpjūčio 17-osios vakarą.

„Važiavome visa šeima (su vyru ir dviem mažamečiais vaikais) namo iš Avižienių, Vilniaus rajono, pusės į Riešės kaimo pusę. Dešinėje pusėje šaligatviu ėjo du berniukai, maždaug 8-9 metų. Jie sustojo prie pėsčiųjų perėjos, norėjo pereiti gatvę, į Klevinės gatvės pusę“, – pasakojimą pradėjo Sandra. Ji tęsė, kad jau minėti vaikučiai norėjo kirsti kelią, todėl prie perėjos sustojo du priekyje važiavę automobiliai, iš paskos sustojo ir jos vyro vairuojama mašina.

„Staiga už mūsų važiavusi vairuotoja su „Citroen“ pradėjo lenkti visus automobilius ir vos nepartrenkė vieno iš dviejų berniukų. Greičiausiai ją sustabdė tik garsas, nes priekyje buvusio automobilio vairuotojas pradėjo pypsenti. Moteris tikrai smarkiai įsibėgėjo ir vos per vos išvengė avarijos“, – sunkiai emocijas net rašydama tramdė įrašo autorė.

Noriu, kad jūs žinotumėt, kad galbūt jūsų kaimynė, žmona, mama, dukra ar bendradarbė taip neatsakingai vairuoja!

Ji toliau dėstė, kad prieš akis vos neįvykusi tragedija sukėlė didžiulį pyktį.

„Vyras nusprendė sustabdyti „Citroen“ vairuotoją ir pasiteirauti, kodėl ji šitaip pasielgė. Tačiau išlipusi iš automobilio pamačiau, kad vairuotoja kalba telefonu! Net man filmuojant ji nenustojo kalbėti, tik įžūliai juokėsi, o kažkieno sūnus turėjo grįžti namo persigandęs, nes tikrai buvo baisu“, – įtūžio negalėjo nuslėpti Sandra, su internautais pasidalijusi minėtos vairuotojos automobilio ir jos pačios nuotraukomis.

„Noriu, kad jūs žinotumėt, kad galbūt jūsų kaimynė, žmona, mama, dukra ar bendradarbė taip neatsakingai vairuoja!“ – pasakojimą baigė ji.

„Facebook“ nuotr.

Primename, kad nesustojimas prieš pėsčiųjų perėją, kai to reikalaujama pagal taisykles, užtraukia baudą vairuotojams nuo 60 iki 90 eurų, už šį administracinį nusižengimą gali būti skiriamas teisės vairuoti atėmimas nuo 1 iki 6 mėnesių.

Pastebėję panašią situaciją kelyje visuomet apie tai galite pranešti policijos elektroninių paslaugų sistemoje e.policija.lt.

GALERIJA

  • Internautai ūžia: vairuotoja kalbėjo telefonu ir vos nepartrenkė perėja ėjusio vaiko
  • Internautai ūžia: vairuotoja kalbėjo telefonu ir vos nepartrenkė perėja ėjusio vaiko
„Facebook“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

D

Nieko naujo bobos labai retai kada praleidzia per pereja. Man rodos jos kartais net nepastebi kad buvo pereja ir ten ejo zmogus.znones bukite budrus .

FTW

Debylai išvis be foto dekit straipsnius kam užrešutot

Jonas

Žiūrėsim kokia bauda skirs policija. Šitai jokių minimalių baudų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS