Jautrus artimųjų pagalbos prašymas: Vokietijoje mįslingai dingo du lietuviai | Diena.lt

JAUTRUS ARTIMŲJŲ PAGALBOS PRAŠYMAS: VOKIETIJOJE MĮSLINGAI DINGO DU LIETUVIAI

  • 8

Artimieji ir policija jau kurį laiką ieško Vokietijoje paslaptingai dingusių dviejų vyrų – Arvydo Daujočio ir Ryčio Karanecko.

Socialiniame tinkle „Facebook“ išplito viešas pagalbos šauksmas – mergina ieško savo tėčio bei jo kolegos, su kuriais nėra galimybės susisiekti jau nuo praeitos savaitės ketvirtadienio.

Įraše mergina dėstė, jog paskutinė vyrų fiksuota vieta buvo birželio 14 dienos rytas „Total“ degalinėje, esančioje A9 kelyje. Degalinė yra važiuojant link Berlyno, šalia Köeckern miestelio.

A. Daujotis ir R. Karaneckas vairavo 2013 metų vilkiką „DAF“ (valstybinis numeris KCH 149) bei priekabą (valstybinis numeris HV 206).

Teigiama, kad abiejų telefonai šiuo metu yra išjungti.

Dingusiojo A. Daujočio požymiai: apie 190 cm ūgio, liesaus kūno sudėjimo, rudų akių. Vyras yra komunikabilus, laisvai kalbantis rusiškai.

Dingusiojo R. Karanecko požymiai: apie 178 cm ūgio, normalaus kūno sudėjimo, žalsvai rudų akių, plaukai šiek tiek žilstelėję.

Portalui mergina pasakojo, jog policija apie dingimą informuota, paskelbta vieša paieška.

Turinčius informacijos apie vyrų buvimo vietą, prašoma susisiekti su pareigūnais bendruoju pagalbos tel. 112. Bet kokia informacija šiuo metu labai svarbi.

Arvydas Daujotis (kairėje) ir Rytis Karaneckas / Asmeninio archyvo nuotr.

GALERIJA

  • Rytis Karaneckas
  • Arvydas Daujotis
  • Arvydas Daujotis
  • Rytis Karaneckas
  • Rytis Karaneckas
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Laima

Neatsirado, tik fūrą rado atrodo. Ir visai kitus žmones ten. apie abu kol kas nieko nežinoma. Gali būt pavogta fūra.

Chieska

Atsirado?

Laima

Furą rado Deuche policija. Bet kaip supratome, abiejų vyrų dar ieško. Policija gaIimai įtaria, kad vilkikas buvo pavogtas. Kol kas abiejų ieškomų vyriškių neaptinka. Tikėkimės ras sveikus ir gyvus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS