Jurbarko rajone prie tarnybinio automobilio rastas negyvas ugniagesys | Diena.lt

JURBARKO RAJONE PRIE TARNYBINIO AUTOMOBILIO RASTAS NEGYVAS UGNIAGESYS

  • 20

Jurbarko rajono savivaldybėje sekmadienį darbo vietoje rastas vyro kūnas.

Kaip pirmadienį pranešė Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, vyro kūnas be išorinių smurto žymių rastas apie 10.35 val. Jono Žemaičio gatvėje, darbo vietoje, prie tarnybinio automobilio.

Policijos departamentas BNS patvirtino, jog rastas vyras – 1962 metais gimęs savivaldybės ugniagesys gelbėtojas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

parmazonas

Man nei išmetimas iš darbo ar dar kokios sankcijos grėsė,bet nuėjus pas daktarę tikrai durnai jaučiausi dėl to nesiskiepyjimo.Jaučiausi ją apiplėšęs ar nevertinantis jos darbo.Ir taip-du skiepai ir akurat pagal vadinamą sąmokslo teoriją-po 50 dienų insultas.Trombas nuo sutirštėjusio kraujo ,o jį suplakė neritmingai dirbanti širdis.Va ir visi poteriai.Tą covidą vistiek susičiupau griežtai kontroliuojamoje sanatorijos aplinkoje...Kai pasiskaitai,žmonės ir po keturių peties atstatymų po kelis kartus juo yra sirgę.Mes likome durniaus vietoje,o kas gi tie,kurie mus taip ščyrai,,edukavo'' ir bažinosi ?Kokius vitaminus leidosi mūsų valdžios šiškos,a?

O Cmil’e juokiasi

Taigi jokios prievartos nebuvo.Zmones patys ėjo ir skiepijasi, Net vasara per karščius stovėjo ilgose eilėse prie Litexpo rūmų.Tai jos žodžiai buvo video įdėta LL.Ka ji pasakys dabar???

Na na..

Kur dingo agitatoriai už vakcinas?aklai tikintys mokslu,kuris gali būti pražūtingas ir tuo pačiu naudingas..visokie parodomieji,,spektakliai,,už spiepinimąsi baigėsi...komplikacijos ..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS