Kraupi avarija Lazdijų rajone: BMW trenkėsi į mopedą, žuvo jaunas vaikinas | Diena.lt

KRAUPI AVARIJA LAZDIJŲ RAJONE: BMW TRENKĖSI Į MOPEDĄ, ŽUVO JAUNAS VAIKINAS

  • 9

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Lazdijų rajone susidūrus lengvajam automobiliui ir mopedui, pastarojo vairuotojas žuvo.

Policijos departamento duomenimis, avarija įvyko apie 00 val. 50 min. Šventežerio miestelyje, kelyje Alytus – Lazdijai. Automobilis „BMW 523i“ partrenkė mopedą „Yamaha“ ir nuvažiavęs nuo kelio apsivertė.

Per eismo įvykį žuvo 2002 metais gimęs mopedo vairuotojas.

Automobiliu važiavęs 1999 metais gimęs vyras po medikų apžiūros gydomas ambulatoriškai. Jam nustatytas 2,31 promilės girtumas.

Pareigūnai aiškinasi, kas vairavo automobilį.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Algis

Nužmogėje visai tokius tik su žeme sulygint , kad asiminimu nelikytu

Apgailėtina

Kaimas ar miestas, tautybė nesvarbi kai nesuformuotos smegenys ir veiia instingtai. Gyvuliai irgi dauginasi, tai va. Pakius kslėjiman ir toliau daugins durnumą.Kažin kaip tas kur Vilniuje prie stotelės visus ištaškė?

#

Mopedo vairuotojas turbūt ir šį kartą ant 300 skrido ar ne etatiniai lojikai apie donorus kurie visada patys kalti būną? Būtų ne girtas derėtu tokius teisti kaip už ne tyčynę žmogžudystę ir tik maksimalia bausmę, girtas kaip už tyčynę... Tik tuomet visokie įdiotai praregės ir pradės kitus eismo dalyvius matyti ir nustos važinėti principu aš didesnis, vadinasi pirmesnis....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS