Kraupi nelaimė magistralėje: į pagalbą moteriai skubėjusį vyrą mirtinai partrenkė BMW | Diena.lt

KRAUPI NELAIMĖ MAGISTRALĖJE: Į PAGALBĄ MOTERIAI SKUBĖJUSĮ VYRĄ MIRTINAI PARTRENKĖ BMW

  • 18

Antradienį magistraliniame kelyje Kaunas-Klaipėda, ties Kryžkalniu, įvyko tragiška nelaimė. Į eismo nelaimę patekusiai vairuotojai sustojęs padėti kitas vairuotojas papuolė po pro šalį važiavusio BMW ratais. Deja, vyro gyvybės išgelbėti nepavyko.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius specialistė Laura Valauskienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimas apie šį incidentą gautas 10.25 val.

Kaip teigia specialistė, pirmiausia buvo gauta informacijos apie nuo kelio nuvažiavusį ir apvirtusį „BMW X1“. Jį vairavusi moteris, kaip paaiškėjo vėliau, nebuvo prispausta, jos vaduoti ugniagesiams nereikėjo.

Pamatęs šią eismo nelaimę pro šalį važiavęs mikroautobuso vairuotojas negalėjo likti abejingas. Išlipęs iš savo transporto priemonės jis ėjo padėti nukentėjusiais moteriai, tačiau jo nepastebėjo kitas vairuotojas, tuo metu važiavęs pro šią vietą.

Kaip teigia L. Valauskienė, vyro vairuojamas „BMW 320“ partrenkė šalikelėje ėjusį 47-erių mikroautobuso vairuotoją. Į nelaimės vietą atvykę medikai konstatavo vyro mirtį.

Portalo žiniomis, dėl šio įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Gairės: kraupi nelaimė, žuvo žmogus, BMW, BMW partrenkė vyrą, avarija magistralėje, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Loreta

Jei jau rasote straipsnius ,neiskraipykite tiesos,nebuvote ten ir nematete ir nukentejes nejo salikele ,jis padejo nuo kelio nuskridusiai moteriai

Anonimas

Užtenka į Google įvesti "bmw vairuotojas" ir paspausti "Naujienos", ir pamatysite, kad vos ne kasdien po kokį incidentą.

Liudna

Nevykėliai važinėja bmw! Patirties nulis,masina galinga, o lekia kaip be galvos per autostrada! Bukaprociai važiuoja per balas didžiausias, gi faktas kad nuneš į šoną! Neturi patirties tai lai masina ima paprastesne! Gaila žmogaus kuri užmuše, geras, šeimos zmogus buvo...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS