Ligoninėje atsidūrė Ukmergės rajone krovininio automobilio partrenktas vaikas | Diena.lt

LIGONINĖJE ATSIDŪRĖ UKMERGĖS RAJONE KROVININIO AUTOMOBILIO PARTRENKTAS VAIKAS

  • 1

Vilniuje ir Ukmergės penktadienį sužaloti pėsčiųjų perėjose partrenkti du asmenys, taip pat per automobilių susidūrimus su paspirtukais sužaloti du šių transporto priemonių vairuotojai.

Kaip informavo sostinės policija, penktadienį, 7.58 val., Ukmergės rajone, Vidiškių miestelyje, krovininis automobilis MAN, vairuojamas 1952 metais gimusio vyro, partrenkė ir sužalojo pėsčiųjų perėja ėjusį 2010 metais gimusį vaiką, jis dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Apie 11.40 val. Vilniuje, Verkių gatvėje, 1993 metais gimusio vyro vairuojamas automobilis „Toyota“, partrenkė ir sužalojo per pėsčiųjų perėją ėjusį 1967 metais gimusį vyrą. Jis dėl sužalojimų taip pat paguldytas į ligoninę.

Tuo metu naktį, 2.36 val. Vilniuje, Kalvarijų ir P. Lukšio gatvių sankryžoje, 1996 metais gimusio vyro vairuojamas „Opel“ partrenkė ir sužalojo per pėsčiųjų perėją važiavusį 1979 metais gimusį paspirtukininką. Šis, suteikus medicininę pagalbą ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Apie 15.34 val. Vilniuje, Ukmergės gatvėje, 1975 metais gimęs paspirtuko vairuotojas atsitrenkė į važiavusį automobilį „Toyota Highlander“, kurį vairavo 1982 metais gimęs vyras. Paspirtuko vairuotojas dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Policija taip pat informavo, kad pastarasis nukentėjusysis – Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnas, vairavęs paspirtuką blaivus, ne tarnybos metu.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimo, kai buvo nesunkiai sutrikdyta žmogaus sveikata.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vidiskese

perejos puikiai matomos,o kalneliai sunkvezimiu greiti sumazina iki 20 km\h. Taigi,vaikas ne ejo,o isbego i pereja pries masina! Kitaip - nebutu ivykio.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS