Marijampolės policija ieško iš globos namų pasišalinusios nepilnametės | Diena.lt

MARIJAMPOLĖS POLICIJA IEŠKO IŠ GLOBOS NAMŲ PASIŠALINUSIOS NEPILNAMETĖS

  • 10

Antradienio rytą iš Marijampolėje, Pietario gatvėje, esančių vaikų globos namų į mokyklą išėjo ir negrįžo nepilnametė Rimgailė Sadauskaitė.

Merginos, gimusios 2005 metais, buvimo vieta nėra žinoma.

R. Sadauskaitės požymiai: apie 160 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, šviesių plaukų. Iš globos namų pasišalina ne pirmą kartą.

Žmones, turinčius informacijos, kur šiuo metu galėtų būti ieškoma nepilnametė, policija prašo skambinti Marijampolės apskr. VPK tyrėjui (tel. 8 700 60333) arba 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Na bet ir grazi mergaite sypsosi ji bucinuko laukia is manes

Gryzti pareini ir nesislapstai, supratai paaugliuke:D Tevus ji susiradus torta valgo ir nepaiso jokiu instituciju:D na negrazu taip juokauti ismano puses bet gal viskas bus ir gerai o jei ir negerai paliksim si likima Dievo valioje jis tegul gailisi kad gyvuju pasaulyje cia nieko padaryt negali, nors jam ir nereikia nes pas ji nukeliave visi jaucias saugus ir mylimi, o cia valdovai mes patys o Auksciausias dziaugias sypsos ir palaiko per atstuma kai laimim ta prazutinga kova isgelbstim gyvybe ar kazkam siaip padedam minimaliai ar maksimaliai svarbiausia gerumo jega progresas is saves stiprybe dvasingumas sielos meiles sau paciam Dievui ir aplinkiniams netgi tokiems sudziams kurie taves visai negerbia ir svarsto kodel prilipai kaip muse ka nori pakeist atsipeikek gerumas ne profesija is to neuzdirbsi bet ir neprivalu:) tokiems geda jie neparodo zmonems ir visam pasauliui kokie gali but ypatingi, duchina kitus nors patys uzduchinti is vidaus sedi savo tusciu vidumi, tuscia siela.

Kaip cia Googlint gal jau gryzo uzsiauginsiu ja padekos ji m

Ieskokit akylai is po zemiu ja iskaskit bet kad butu gyva ir sveika busiu jos vyrutis ko cia zvengiat ka nemyleje niekad:)

Pamilau vos pazvelges i nuotraukyte, ji angeliska:)

Reiks rasyt i facebook'a, bet jei nebeprisijungs niekad tai bus negeroves, man ant proto kris, trapus tas gyvenimas kai pagalvoji, tokios mergaiciukes man butu labai gaila, be tevu augt ir nepatirt tos teviskos meiles o jei dar draugu normaliu neturi, visi kabinejas, atsiprasant duchina ir taip diena is dienos, pats ta patyriau padovanociau jei savo tevus ji mano skonio panele
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS