Medininkų pasienio kontrolės punkte naktį kilo gaisras: eismas atnaujintas | Diena.lt

MEDININKŲ PASIENIO KONTROLĖS PUNKTE NAKTĮ KILO GAISRAS: EISMAS ATNAUJINTAS

Medininkų pasienio kontrolės punkto angare ketvirtadienio naktį kilus gaisrui ir uždarius eismą, pasieniečiai skelbia atnaujinę visų transporto priemonių judėjimą abiem kryptimis.

Kaip nurodė Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) atstovas Giedrius Mišutis, į Lietuvą vykstančių lengvųjų automobilių eismas atnaujintas nuo 13.30 val., jie vėl gali įvažiuoti iš Baltarusijos.

„Nuo šiol Medininkų pasienio kontrolės punkte visos transporto priemonės ir asmenys yra tikrinami ir į abi puses praleidžiami įprasta tvarka“, – informavo G. Mišutis.

Krovininių transporto priemonių ir autobusų eismas į Lietuvą buvo atnaujintas priešpiet, lengvųjų automobilių eismas Lietuvos kryptimi buvo ribojamas ilgiau vykdant gaisro tyrimo ir padarinių likvidavimo darbus.

Bendrojo pagalbos centro duomenimis, pranešimas apie gaisrą mūriniame pastate gautas apie 02.40 val., į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Kaip BNS anksčiau informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, gaisras likviduotas apie 7 val. ryte, nustatinėjamos jo priežastys, nukentėjusiųjų nėra.

Policijos departamento duomenimis, gaisras kilo atliekant automobilio „Porsche Cayenne“ patikrinimą. Pradžioje užsidegė minėtoji mašina, o nuo jos – ir angaras bei administracinė pastato dalis.

Nuostolis nustatinėjamas.

Kovo 1 dieną Lietuva uždarė Lavoriškių ir Raigardo pasienio punktus, pernai vasarą Lietuva uždarė taip pat du – Šumsko ir Tverečiaus –punktus. Šiuo metu pasienyje su Baltarusija veikia tik Medininkų ir Šalčininkų punktai. Prie jų pastaruoju metu formuojasi automobilių eilės.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

kažkoks briedas

taip savaime ėmė ir užsidegė?

Ooo

Kodėl kita spauda nieko nepraneša apie gaisrą ir ar pradėta byla nustatyti įvykiui.

galimai , MUITININKAI grubiai pažeidė priešgaisrines

taisykles , naudojant el. įrankius -- ieškant kontrabandos prekių.-- Kodėl, nuo visuomenės slepiama gaisro kilimo priežastis?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS