Nežinomojo gyvybę išgelbėjo raudona striukė ir medkirčiai | Diena.lt

NEŽINOMOJO GYVYBĘ IŠGELBĖJO RAUDONA STRIUKĖ IR MEDKIRČIAI

  • 0

Šiandien, apie 14 val., Bendrosios pagalbos telefonu buvo pranešta apie nieko gero nežadantį įvykį Jonavoje – ties pirmuoju tvenkiniu, esančiu prie Joninių slėnio. Specialiųjų tarnybų pagalbos šaukėsi, pirminiais duomenimis, greta esantį mišką retinę darbininkai, kurių akyse į vandenį brido raudona striuke vilkintis vyriškis.

Kažkas iš šio mįslingo įvykio liudininkų, paskambinęs telefonu 112, teigė atkreipęs dėmesį ne tik į ryškų kitame tvenkinio krante keistai besielgiančio asmens apdarą, bet ir į iškalbingus jo šūksnius.

Tradiciškai į tokio įvykio vietą pasiųstos beveik visos Jonavos specialiosios tarnybos: policija, ugniagesiai gelbėtojai bei greitosios medikai.

Ugniagesiai gelbėtojai išvyko net dviem automobiliais – kad kaip įmanoma greičiau pasiektų abu tvenkinio krantus, bei pasiėmę valtį. Jau leidžiant šią į vandenį ir nusiteikus galimam tragiškiausiam finalui, nes pasiekus įvykio vietą keistuolio nebesimatė, gautas pranešimas, kad jis, laimė, savo ketinimų neįgyvendino.

Apie 35-erių metų vyriškis šlapiais drabužiais buvo sulaikytas netoli įvykio vietos. Iš policijos pareigūnų, kurie nustatys jo asmenybę ir aiškinsis, kas šį vyrą pastūmėjo tokiam drastiškam žingsniui, nežinomąjį perėmė greitosios medikai.

Gairės: pagalbos tel, Jonava, tvenkinys, vyras, medkirčiai, striukė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS