Panevėžio rajono miškelyje – pareigūnų apgultis: rasta sumušta moteris | Diena.lt

PANEVĖŽIO RAJONO MIŠKELYJE – PAREIGŪNŲ APGULTIS: RASTA SUMUŠTA MOTERIS

Panevėžiečių pamėgtame netoli miesto, šalia Vyčių kaimo, Staniūnų (Kaizerlingo) miškelyje, trečiadienį darbavosi policijos pareigūnai.

Miškelyje buvo rasta sumušta moteris, o šalia jos – išmėtyti daiktai. Nukentėjusioji išvežta į Respublikinės Panevėžio ligoninės Priėmimo-skubiosios pagalbos skyrių.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tadas Martinaitis naujienų portalui JP paaiškino, kad miškelyje aptikta moteris buvo neblaivi.

„Šalia moters mėtėsi jos daiktai, todėl policijos pareigūnai aptvėrė teritoriją ir bandė išsiaiškinti įvykio aplinkybes. Moteriai suteikta medicininė pagalba. Kol kas galiu suteikti tik tokią informaciją. Vyksta tyrimas“, – trumpai pristatė incidentą T. Martinaitis.

Panevėžio miesto greitosios medicinos pagalbos (GMP) stoties direktorė Rūta Ramoškienė patvirtino, kad per 30 metų moterį GMP stoties medikai šįryt pristatė į Panevėžio ligoninę.

„Ji sumušta ir pristatyta į ligoninės Priėmimo-skubiosios pagalbos skyrių. Ten ja jau pasirūpino ligoninės medikai. Ar moteris buvo neblaivi, to pasakyti negaliu“, – informavo R. Ramoškienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ne lietuvui

O kokia tavo tautybe?

kardas

Tai mink ten, kur neisgamos gyvena.

nelietuvis

Lietuviai yra išgamos niekinu šia tauta.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS