Per parą aptikta dešimt mirusių žmonių | Diena.lt

PER PARĄ APTIKTA DEŠIMT MIRUSIŲ ŽMONIŲ

  • 60

Šalies teisėsaugininkai skelbia tiriantys dešimties žmonių mirties priežastis. Visi jie negyvi rasti per vieną parą – šeštadienį.

Kaip pranešė Telšių apskrities policija, apie 6.30 val. Mažeikių rajone, Pikelių miestelyje esančiame ūkiniame pastate, rastas 1968 metais gimusio vyro kūnas.

Po valandos, apie 7.30 val., Šiauliuose, Žalgirio Sodų 12-oji g., sodo namelyje, buvo aptiktas mirusio vyro, gim. 1950 m., kūnas be išorinių sužalojimų.

Apie 8.30 val. 1959 metais gimusios moters kūnas rastas taip pat Mažeikių rajone. Negyva moteris aptikta Žiogaičių kaime, kviečių lauke.

Dar vienos negyvos moters, gimusios 1964 metais, kūnas rastas apie 9.54 val. Akmenės rajone, Agluonų kaime esančiame bute.

Taip pat Alytuje, Lauko g., savo bute mirė vyras (gim. 1960 m.). Nelaimėlio kūnas jau buvo pradėjęs irti.

Per pietus, 13.24 val., Raseinių r., Viduklės mstl., garaže, rastas mirusio vyro, gim. 1987 m., kūnas be išorinių sužalojimų.

O 17.55 val. Šiauliuose, Ragainės g., namuose, rastas negyvas 1981 metais gimęs vyras.

Apie 21.42 val. taip pat gautas pranešimas, kad Jurbarko r., Veliuonos mstl., prie gyvenamojo namo, aptiktas mirusios moters (gim. 1948 m.) kūnas irimo stadijos.

Kelmės rajone, Gailių kaime esančio gyvenamojo namo kieme šeštadienį apie 22.06 val. taip pat rastas 1964 metais gimusio mirusio vyro kūnas.

Dar vienas negyvas vyras, gimęs 1974 metais, panašiu metu, apie 22.30 val., rastas Telšių rajone, Pašatrijos kaime esančiame kieme.

Mirčių priežastis aiškinasi policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (60)

taigi

> Dalia. Pilkųjų ląstelių trūkumas makaulėje? Miršta kiekvieną dieną, bet kalba apie atvejus, kada mirtis ištinka dėl nesuprantamų aplinkybių.

Dalia

Per metus Lietuvoje pagal statistinius duomenis miršta apie 37000 žmonių, tai nematau nieko nuostabaus, kad per dieną rado 10, o dar namuose, ligoninėse kiek mirė, nuskendo, žuvo autoįvykiuose, statybose, kituose nelaiminguose atsitikimuose, dar nusižudė kiek ir gaunasi virš 3000 žmonių. Taip buvo, yra ir bus. Lietuvos mastu tai yra tik statistiniai duomenys, o šeimai tai yra tragedija. Saugokime savo artimuosius.

tai

>Be pykčio. Ko rėkauji zombi?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS