Pareigūnai ir geros valios šiauliečiai toliau tęsia senolės paiešką: ji dingusi jau beveik savaitę | Diena.lt

PAREIGŪNAI IR GEROS VALIOS ŠIAULIEČIAI TOLIAU TĘSIA SENOLĖS PAIEŠKĄ: JI DINGUSI JAU BEVEIK SAVAITĘ

  • 0

Prieš beveik savaitę Šiauliuose dingusi Bronislava Gurskienė vis dar intensyviai ieškoma. Šiaulių pareigūnai pranešė apie vykdytas ir dar vyksiančias paieškas.

Policijos pareigūnai, policijos rėmėjai, Raudonojo kryžiaus draugijos atstovai, geros valios šiauliečiai ir toliau tęsia praėjusį penktadienį dingusios Bronislavos Gurskienės paiešką, feisbuke rašė Šiaulių apskrities policija.

88 – erių metų moteris gruodžio 22-osios popietę iš namų Tilžės gatvėje išėjo link Šiaulių miesto centrinio turgaus ir negrįžo.

Artimųjų teigimu, moteris galėjo vilkėti juodos spalvos puspaltį. Ji yra 168 cm ūgio, neturi priekinio danties, kitas greta esantis dantis – nuskeltas.

Moteris yra ligota, todėl gali nesiorentuoti aplinkoje, sunkiai kalbėti.

Policijos duomenimis, dar praėjusio penktadienio vakarą didelės policijos pajėgos, taip pat ir kinologas su šunimi, šaulių sąjungos nariai, Raudonojo Kryžiaus draugijos atstovai, žmonės su keturračiais motociklais, dingusiosios artimieji ir savanoriai pradėjo senolės paiešką.

Telekomunikacijų bendrovės bokštas rodė, kad moters telefonas jungiasi prie bokšto esančio Šiauliuose, Gubernijos rajone. Buvo apžiūrėtos nuošalesnės šio rajono gatvės, apleisti pastatai, laukymės, krūmynai, pelkėtos vietos vedančios link Gruzdžių ir Vinkšnėnų.

Deja, nei policijos tarnybinis šuo, nei policijos ir savanorių žmonių pakelti dronai dingusiosios neaptiko.

Paiešką policija tęsė ir šv. Kūčių, ir šv. Kalėdų dienomis. Naudotos visos įmanomos priemonės, techniniai ir žmogiškieji ištekliai. Dingusiosios ieškota ir netoli jos gyvenamosios vietos – prie Talkšos ežero ir Salduvės parke, bet rezultatas nepasiektas.

Šiandien ir rytoj policijos pareigūnai, savanoriai ir dingusiosios artimieji apžiūrės laukymes, vedančias link miesto Pietinio rajono.

Kaip buvo pranešta anksčiau, dingusios moters artimųjų prašymas padėti ją surasti plačiai paplito socialinėje medijoje.

„Gal savanorių į pagalbą atsirastų? Būtume labai dėkingi už bet kokią pagalbą ieškant“, – dingimo dieną rašė senjorės anūkė Patricija Aksenavičiūtė „Šiauliai online“ feisbuko grupėje.

Senolės anūkė taip pat sakė, kad artimiesiems pavyko patiems susisiekti su dingusiaja, bet ji nieko negirdi ir nesiorientuoja, kur yra. Policija tai irgi patvirtino.

Vakar artimieji dar kartą paprašė visuomenės pagalbos.

„Prašome visų pagalbos apsidairyti savuose kiemuose“, – prašė  P. Aksenavičiūtė.

Galintys prisidėti prie paieškos skambinkite Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkui Mindaugui Lukoševičiui – tel. 8684 07777, el. p. mindaugas.lukosevicius@policija.lt.

Visus kitus, turinčius, gausiančius ar girdėjusius bet kokią informaciją apie dingusią moterį, pareigūnai prašo skambinti policijos budėtojui – tel. 8700 63702 arba Bendrajam pagalbos centrui – tel. 112.

GALERIJA

  • Pareigūnai ir geros valios šiauliečiai toliau tęsia senolės paiešką: ji dingusi jau beveik savaitę
  • Pareigūnai ir geros valios šiauliečiai toliau tęsia senolės paiešką: ji dingusi jau beveik savaitę
  • Pareigūnai ir geros valios šiauliečiai toliau tęsia senolės paiešką: ji dingusi jau beveik savaitę
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS