Pareigūnai su tarnybiniu šunimi išgelbėjo miške paklydusią moterį | Diena.lt

PAREIGŪNAI SU TARNYBINIU ŠUNIMI IŠGELBĖJO MIŠKE PAKLYDUSIĄ MOTERĮ

  • 3

Šeštadienį apie 15 val. Šiaulių policijos kinologai skubėjo į netoli miesto esančius Aukštelkės miškus ieškoti grybauti išėjusios pusamžės moters, socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Šiaulių apskrities policija.

Pasirodo, visiškai viena atsidūrusi miško glūdumoje moteris staiga suvokė nebežinanti, kaip iš ten išeiti ir pasiklydo. Laimė, su savimi ji turėjo mobiliojo ryšio telefoną, todėl paskambinusi 112 išsikvietė pagalbą.

Kaip skelbia Šiaulių policija, atvykę kinologai pamiškėje įjungė tarnybinio automobilio sirenas, o patys telefonu susisiekė su paklydėle, kuri sakė tolumoje girdinti sirenų garsą. Pareigūnai nurodė moteriai eiti link sirenų, o patys su tarnybiniu šunimi leidosi į miško gilumą. Šiaulių policijos pareigūnai Giedrius Šiškevičius ir Karolina Milinavičiūtė kartu su tarnybiniu šunimi Roksiu grybautoją sėkmingai rado maždaug per dvi valandas.

Šiaulių policija primena: eidami į mišką visada pasiimkite įkrautą telefoną. Jei paklysite, juo išsikviesite pagalbą ir padėsite gelbėtojams greičiau jus rasti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Taip

Taip išgelbėjo šuni

T

Tas senukas išgelbėjo šuniuka pasiklydusi padarba grybautojui

Baravykas

Ale,dėl kelių,blt ,šungrybių,tos senės lenda į bruzgynus,orientacijos nebeturi,paskui ,už mūsų mokėtojų pinigus ,jas reikia išrankiot iš visooių šabakštynų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS