Pasvalio rajone nuo kelio nuvažiavo ir apvirto autobusas su ukrainiečių vaikais ir mamomis | Diena.lt

PASVALIO RAJONE NUO KELIO NUVAŽIAVO IR APVIRTO AUTOBUSAS SU UKRAINIEČIŲ VAIKAIS IR MAMOMIS

Pasvalio rajone, prie Saločių miestelio, ketvirtadienį ryte nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė autobusas, juo vyko karo pabėgėliai – mamos ir vaikai iš Ukrainos.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė BNS sakė, kad pirminiais, duomenimis, vyko 53 keleiviai.

Panevėžio apskrities policijos atstovas Tadas Martinaitis BNS sakė, kad sunkiai sužalotų asmenų nėra, nemažai jų pristatyta į ligoninę.

„Didelis autobusas, bet ne Lietuvoje registruotas, rimtų sužalojimų niekas nepatyrė, vairuotojas blaivus“, – BNS sakė T. Martinaitis.

Pirminiais duomenimis, autobusas nuo kelio nuvažiavo apie 6 val.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai, Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

„Ant šono autobusas buvo apvirtęs, papildomos greitosios medicinos pagalbos pajėgos buvo nusiųstos ir nukentėjusiems vietoje teikė pagalbą, kiek konkrečiai patyrė sužalojimų, neturim duomenų“, – BNS sakė E. Zdanevičienė.

Jos žiniomis, dabar pabėgėliai laikinai apsistojo Saločių kultūros namuose, jų nugabenimą organizavo Pasvalio rajono savivaldybė.

Avariją patyrės autobusas kelio neužtvėrė, eismas nebuvo apribotas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Cia tik nesekme.

Va,kai ju cia padauges su nuosavomis masinelemis - tada mums visiems bus nelaime! Ir vaziuotiems,ir pestiems...

21

Rusų darbas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS