Per plauką nuo dvigubos nelaimės: perėja žengiant pėsčiajai automobilis rėžėsi į kelio ženklą | Diena.lt

PER PLAUKĄ NUO DVIGUBOS NELAIMĖS: PERĖJA ŽENGIANT PĖSČIAJAI AUTOMOBILIS RĖŽĖSI Į KELIO ŽENKLĄ

  • 1

Penktadienio rytą per perėją Ukmergėje žengiant pėsčiajai vairuotoja nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į pėsčiųjų perėjos ženklą.

Pasak Vilniaus apskrities pareigūnų, pranešimas apie eismo nelaimę buvo gautas sausio 15 d. 5:30 val.

Ukmergėje, Vilniaus gatvėje, prie prekybos centro „Iki“ moteris nesuvaldė automobilio „Craysler“ ir kliudė gatvės apšvietimo stulpą.

Apie tai, kas nutiko, vairuotoja pranešė pati. Medikų pagalbos neprireikė.

Po įvykio Ukmergės policijos bendruomenės feisbuke buvo pasidalyta eismo įvykio vaizdo įrašu. Jame matyti, kad per pėsčiųjų perėją, kurios dvi dalis skiria salelė, eina moteris. Saugiai perėjusi vieną važiuojamosios kelio dalies dalį ji rengėsi žengti kita pėsčiųjų perėjos dalimi. Tačiau tuo metu iš tolo link tos vietos artėjo automobilis, kuris, tikėtina, dėl slidžios kelio dangos ir snygio rėžėsi į pėsčiųjų perėjos ženklą.

 

 

„Žinutė pėstiesiems! Žiemos metu kelias būna labai slidus, todėl pėsčiasis turėtų eiti tik įsitikinęs, kad saugiai pereis gatvę. Įvertinkite, kad slidžiame kelyje automobilio stabdymo laikas yra ilgesnis, o staigus stabdymas visuomet yra pavojingas. Primename, kad tamsiu paros metu būtina segėti atšvaitus!“ – rašoma Ukmergės policijos bendruomenės feisbuke.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ant kiekvienos perėjos turi būti kameros!

Tada nekils klausimų ar palindo po ratais ar vairuotojas nestabdė!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS