Po dviejų avarijų sustabdytas eismas kelyje „Via Baltica“: vienas vairuotojas žuvo vietoje | Diena.lt

PO DVIEJŲ AVARIJŲ SUSTABDYTAS EISMAS KELYJE „VIA BALTICA“: VIENAS VAIRUOTOJAS ŽUVO VIETOJE

  • 8

Pirmadienį netoli Marijampolės įvyko dvi didelės avarijos, dėl kurių kelyje „Via Baltica“ laikinai sustabdytas transporto priemonių eismas.

Kaip „Kauno dienai“ pasakojo Marijampolės apskrities Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Gintarė Navickaitė, pranešimas apie pirmąją avariją Marijampolės savivaldybėje, Mokolų kaime, gautas 11.35 val.

Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis „VW Tiguan“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su sunkiasvore transporto priemone „Renault“. Lengvojo automobilio vairuotojas ir keleivis pristatyti į ligoninę.

Antras eismo įvykis užfiksuotas 12.08 val. Kalvarijos savivaldybėje, Deivoniškių kaime. Kaip pranešė policija, dėl spūsties į eilę rikiavosi dvi sunkiasvorės transporto priemonės, viena iš jų – lenkiškais numeriais. Automobilvežis, nepastebėjęs sustojusių sunkiasvorių transporto priemonių, rėžėsi į jas. Automobilvežio vairuotojas žuvo vietoje.

Policijos departamentas išsiuntė žmonėms pranešimus, kad dėl eismo įvykių kelyje „Via Baltica“ transporto priemonių eismas link Lenkijos laikinai sustabdytas, preliminariai – iki 18 val.

Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

GALERIJA

  • Po dviejų avarijų sustabdytas eismas kelyje „Via Baltica“: vienas vairuotojas žuvo vietoje
Gairės: avarija LT, Via Baltica, dvi avarijos, žuvo žmogus, sustabdytas eismas
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Šiaip

Šiandieninius dergiantys komunistai, šitiek metų vilkino viabaltica ir railbaltica. Keliukus sau ir gaujai darėsi. Vien prietaisas kiek vilkino darbus. Dėkokim kremliaus chalopo brazovskio raudonsnukiams

Famai :

O koki atstuma tu laikai nuo priekyje STOVINCIO vilkiko,"genijau"!?

vokietis vokietijoje

labai geras skiria premijas uz distancijos nesilaikyma..Lietuvoje keliu policija tik girtu iesko o kitas darbas jiems neikandamas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS