Praėjusią parą keliuose sužeista 10 žmonių: nukentėjo ir mažametis dviratininkas | Diena.lt

PRAĖJUSIĄ PARĄ KELIUOSE SUŽEISTA 10 ŽMONIŲ: NUKENTĖJO IR MAŽAMETIS DVIRATININKAS

Praėjusią parą, birželio 1-ąją, pirminiais duomenimis, Lietuvos keliuose užregistruotas 71 eismo įvykis, 9-iuose jų sužeista 10 žmonių.

Miestų gatvėse įvyko septynios eismo nelaimės: Vilniuje – penkios, po vieną Klaipėdoje ir Šilutėje.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, dviratininkai nukentėjo keturiuose eismo įvykiuose. Viename iš jų – ir nepilnametis dviratininkas.

Šilutėje dviračiu važiavęs mažametis, neįsitikinęs, kad tai daryti saugu, staiga keitė važiavimo kryptį ir automobilio „Renault Megane Scanic“ 68 metų vairuotojas neišvengė susidūrimo. Nukentėjo ir į ligoninę buvo nuvežtas dešimties metų berniukas.

Pirminiais duomenimis, įvyko penki transporto priemonių susidūrimai, viename iš jų Vilniuje susidūrė keturi automobiliai.

Sostinėje, Pilaitės prospekte, dėl saugaus važiavimo greičio ir reikiamo atstumo nesilaikymo 57 metų vyro vairuojamas automobilis „Mitsubishi L200“ atsitrenkė į priekyje važiavusį „Volkswagen“ markės automobilį, šis nuo smūgio – į „Mercedes-Benz E270“, vairuojamą 21-erių vaikino, o „Mercedes-Benz“ į automobilį „Chevrolet“, prie kurio vairo buvo 42 metų vyras. Nukentėjo „Volkswagen“ 36 metų vairuotojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS